KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Közelgő események a KÉK-ben (10.07)

 ELŐADÁS

PlanTech Day

2019. október 07. 15:00-20:00, KÉK

Intelligens együttműködési rendszerek a jövő város-tervezéséhez. A szakmai nap olyan új technológiai megoldásokat, elemzési módszereket mutat be, melyek a tervezési folyamatokban való együttműködést, hatékonyabb döntéshozatalt és részvételt teszik lehetővé. A PlanTech Day vendége többek közt a Massachusetts Institute of Technology Media Lab City Science Research Group két kutatója. 

A program nyilvános és ingyenes a linken történő regisztráció követően: https://forms.gle/KrxXK7hrWRTj9VYM8

További részletek a Facebook eseményben.


KIÁLLÍTÁS

The Reasons Offsite - Virtuális kiállítás

2019. október 4-21., KÉK
Megnyitó: 2019. október 4. 19:00

A SUMMARY architecture, fiatal portugál építészeti stúdió kiállítása 25 projekten keresztül mutatja be a moduláris és előregyártott építészet történeti fejlődését a 17. századtól napjainkig. A teljes mértékben virtuális térben, - mely az informatív tárlaton kívül újszerű élményt is nyújt - egy speciális VR-szemüveg segítségével járhatóak be többek közt Jean Prouvé, Walter Gropius vagy az MVRDV épületei. A kiállítás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál hivatalos programja, ingyenes megtekinthető október 5–21. között.

További részletek a Facebook eseményben.


V. Építészeti Makett Fesztivál okt. 18-20.

Mi épül Budapesten?

A Kortárs Építészeti Központ rendhagyó kiállítással, kísérőprogramokkal és interaktív élményekkel várja a budapesti fejlesztések és építészeti makettek iránt érdeklődőket az V. Építészeti Makett Fesztivál keretében.

Idén Budapest áll majd a makettfesztivál fókuszában: egyfelől az új fejlesztések lehetőségeit, megvalósítását és fontosságát vizsgáljuk, másrészről a város nyilvános makettjeit felkeresve a mindennapi hasznukat mutatjuk be.

További részletek a Facebook eseményben.


FESZTIVÁL 

Jön jön jön - ArchiKids Budapest_Városálmodók

2019. október 25-26.

A világszerte jelentkező ArchiKids fesztiválok mintájára lehetőséget teremtünk, hogy a gyerekek a bennük élő építésszel ismerkedjenek. Az idén október 25-26-án bemutatkozó ArchiKids Budapest építészeti fesztivál a jövő generációival kezdeményez párbeszédet. 
Programjaink az újbudai Bartók Béla út nagyvárosi forgataga mentén a Gellért tértől a KÉK Projektgalériáján át a Gárdonyi térig több helyszínen, izgalmas és interaktív programok sokaságával jelentkezik. Programjaink között papír doboz installáció, téri játék, stop motion és lego-város, flaszterjátékok és labirintus, városi társasjáték és óriás struktúrák építése építészekkel, várostervezőkkel.

További részletek a Facebook eseményben.


 


Létrehozás időpontja: 2019-10-07 13:09:42
Utolsó módosítás időpontja: 2019-10-07 13:11:42
Cimkék: kék, hírek, előadás, 1007; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 8076
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45518