KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kiemelkedő hőszigetelő teljesítmény!

A QuadCore® hőszigetelő hab, a “self -blending” technológián alapuló egyedi gyártási módszerrel készülő, zárt cellás kémiai felépítése miatt a szendvicspanel piac legjobb hőtechnikai teljesítményét biztosítja. Ennek az anyagnak köszönhetően a Kingspan QuadCore® hőszigetelésű szendvicspaneljeiben elértük a 0,018 W/mK lambda értéket. Azonos hőszigetelés vastagság esetén ez az új hab a hagyományos PIR habokhoz képest 20%-kal, ásványgyapotos kitöltésű szendvicspanelek esetén pedig 50%-kal jobb hőszigetelést biztosít.

Emellett a QuadCore® technológia segítségével csökkenthető az épület fűtési- és hűtési energiaigénye egyaránt, így további jelentős energiamegtakarítás érhető el.

Ezt a tényt energiahatékonysági számítások támasztják alá, melyet erre specializálódott cégek végeztek valós üzemeltetés során mért számadatokkal. A QuadCore® hőszigetelő maggal ellátott szendvicspanelek alkalmazása esetén nagyobb nettó beltérrel számolhat, köszönhetően annak, hogy ugyanazon U-érték eléréséhez vékonyabb szigetelő rétegre van szükség, mint a többi hőszigetelő maggal ellátott termékek esetében. A Kingspan akár 40 évig garantálja, hogy a QuadCore® hőszigetelésű szendvicspanelek ezen idő alatt megőrzik hőszigetelő képességüket és a hőszigetelő mag mechanikai jellemzőit.


Létrehozás időpontja: 2019-12-19 10:59:15
Utolsó módosítás időpontja: 2019-12-19 11:01:33
Cimkék: kingspan, hőszigetelő; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7914
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45811