KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Időtálló teljesítmény - Kingspan

A mai épületeknek nem csak megszámlálhatatlan törvényi előírásnak kell megfelelniük, ennél is fontosabb, hogy leendő használóik elvárásait teljesítsék. Így nem csak hatékonynak, megbízhatónak, praktikusnak és fenntarthatónak lenniük, hanem mindezek előtt biztonságosnak és kényelmesnek.

A Kingspan QuadCore® hőszigetelő mag segítségével ezen elvárások nem hogy teljesülnek, még felül is múlják azokat! Minden épületnek ki kell állnia az idő próbáját, az időjárás viszontagságait és a használatból adódó sérüléseket, deformálódásokat. Mi, a Kingspan-nél garantáljuk, hogy forradalmi QuadCore® habunk használatával épülete hosszú évtizedekig ugyanazt az elképeztő teljesítményt nyújtja!

A zárt cellás stuktúrájának köszönhetően, a QuadCore® hőszigetelő maggal ellátott panelek ellenállnak a nedvességnek és a párabehatolásnak – ami nem kívánt hőveszteséget okozhat. Ennek köszönhetően a panelek hőszigetelő képessége az idő múlásával nem csökken, így hosszú távú megtakarítást érhet el.

A Kingspan projektenként elbírálva 40 évig garantálja, hogy a QuadCore® hőszigetelésű szendvicspanelek ezen idő alatt megőrzik hőszigetelő képességüket és a hőszigetelő mag mechanikai jellemzőit


Létrehozás időpontja: 2020-07-27 11:53:59
Utolsó módosítás időpontja: 2020-07-27 11:55:31
Cimkék: kingspan, időtálló, garancia; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7683; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46127