KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A zsalumegoldások minden feladatra

Megjelent a MEVA új termékkatalógusa!

Ha zsalutechnológiáról beszélünk, akkor Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy hosszú távú működésben gondolkodó cégek tartós megoldásokban gondolkodnak, olyan eszközöket keresnek, amelynek élettartama, a késztermék minőségét meghatározó lenyomata nem elavult technológián alapszik. Nem csak kivitelezőknek hasznos olvasmány a MEVA 2020. évi nyári katalógusa, amely akciókat és naprakész információkat tartalmaz a falzsaluk, födémzsaluk, állványzatok és egyedi zsaluzatok karbantartási szolgáltatásai, bérlési opciói és forradalmian új technológiái kapcsán.

A vasbetonépítés három munkafolyamata közül ( zsaluzás, vasszerelés, betonozás)- a zsaluzás, illetve az állványozás igényli a legnagyobb munkaráfordítást és precizitást is. A mai korszerű megoldások számos területen környezetkímélő módon könnyítik, gyorsítják, és egyszerűsítik a munkát. Reménykeltő, hogy bővül azok köre is, akik szívesen döntenek olyan technológia mellett – a zsaluzás estén is –, amely nem csak korszerű, de a környezeti károkat is minimalizálja.

A zsaluzás célja, hogy esztétikai, erőtani és technológiai szempontok figyelembevételével megadja a tervezett szerkezet geometriáját, biztosítva, hogy a frissbeton a megálmodott formájában szilárduljon meg. A képlékeny betonnal közvetlenül érintkező zsaluhéj lehetőséget teremt a beton felületének mélységi tagolására is, a zsaluzat ezáltal a közvetlen esztétikai, építészeti eszköztárnak is része lett. A MEVA 2020. nyári katalógusában minden olyan eszköz megtalálható, amelyet a korszerű vasbetonépítés nem nélkülözhet. Az áttekintő anyag az aktuális ajánlatokról is tájékoztatja az érdeklődőket.

A nagy teherbírástól, a kúszószalun át a műanyag zsaluhéjig

Akik zsalumagasítás és daruzás nélküli, idő- és költséghatékony megoldásokat keresnek, a most megjelent katalógusban kedvező ajánlatokat találhatnak a MEVA AluFix és EcoAs zsalurendszereinek kínálatáról. Emellett tájékozódhatunk többek között az EuMax födémtámasz-választékról is: a kiváló minőségű tűzihorganyzott támaszok DIN ISO 9001 tanúsítvány szerinti gyártástechnológiával készülnek, sokoldalúan felhasználhatók, és típusellenőrzött biztonságot nyújtanak.

Külön említést érdemel a Mamut XT rendszer és a műanyag MEVA zsaluhéj is!

Előbbi az első átszerelés nélküli egyoldali átkötési technológiaként új dimenziókat nyitott a 100 kN/ m²-es zsaluzatok történetében, hiszen akár hatvan százalékkal gyorsíthatja a zsaluzási munkálatokat, ez pedig egyáltalán nem elhanyagolható az olyan megrendeléseknél, ahol szorít az idő!

Utóbbi, azaz a műanyag MEVA zsaluhéj pedig száz százalékban famentes, számtalanszor felhasználható és újrahasznosítható! Aki ezzel dolgozik, biztos lehet benne, hogy az építkezéséért egyetlen fát sem vágtak ki. Legyen szó csavart, ívelt, lekerekített vagy döntött geometriáról, az előre meghajlítható, formázható MEVA műanyag zsaluhéjjal ez egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Ugyanez a feladat fa héjazattal jelentős többletmunkát és fejtörést okozna a kivitelezőknek. A technológia immár 20 éve van használatban, s a rá vonatkozó 7 év garanciavállalás miatti reklamációs lehetőséggel még senki sem élt!

Az ingyenesen igényelhető katalógust tehát mindenkinek érdemes forgatni, aki frissítené vagy modernizálná zsaluparkját. MEVA akció honlap

Igénylés:  info@meva.hu

A MEVA honlapján mindehhez részletes termékinformációk, szerelési útmutatók találhatók és még sok minden más, amiről az idővel lépést tartó szakembereknek tudni érdemes.

További információért keresse fel a MEVA oldalát!


Létrehozás időpontja: 2020-08-05 19:03:26
Utolsó módosítás időpontja: 2020-08-07 21:00:09
Cimkék: meva, cikk, pr, reklám; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8330
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46137