KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Újgenerációs termékek a Terrán kínálatában

A tetőtrendek változása, a vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása és a folyamatos fejlődés hívta életre a Terrán továbbfejlesztett sík termék portfólióját. A Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájában történt újítás számos előnnyel bír, ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is.

Második generációs sík termékek a Terrán kínálatban

Megerősített Zenit és Rundo cserepekkel frissül ősztől a Terrán Tetőcserép termékportfóliója. A felületkezelési rendszer, mely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető, a sík terméken is bevezetésre kerül, így a kínálat még jobban áttekinthető lesz, maximálisan lefedve a kor kivitelezői, vásárlói és kereskedői igényeit.

„Cégünk 100 éves története során mindig is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a szakemberek és vásárlók visszajelzéseire, igényeire. Annak érdekében, hogy a változás mindig elégedettséget és sikerélményt hozzon magával, minden alkalommal átgondoltan, tudatosan hajtottuk végre ezeket a lépéseket.

Fejlett gyártástechnológiánk, mérnöki szaktudásunk, továbbá sokéves tapasztalatunk tette lehetővé, hogy új szintre lépjen ez a termékkategória” – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.

Most sincs ez másképp, amikor még korszerűbb lett a Zenit és Rundo tetőcserepek bordázottsága, emellett módosul a horonykapcsolat kialakítása. A legújabb innovációnak köszönhetően nagyban megnő a termékek törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállóssága.

Ahogyan a legtöbb divatirányzat, úgy a tetőtrendek is folyamatosan változnak. A tetők hajlásszöge az évek alatt csökkent. Ehhez a trendhez is alkalmazkodik új fejlesztésünk.

Letisztult design a tetőn
A Terrán ZENIT tetőcserép a gyártó egyik legmodernebb terméke. A letisztult megjelenés új irányzatot teremtett a tetőfedésben dinamikusabb, erősebb megjelenése okán. A Terrán ZENIT cseréppel felszerelt tető nem mindennapi megjelenést kölcsönöz az otthon számára, kiemeli a környező ingatlanok közül, hiszen mágnesként vonzza a tekintetet. A modern design alapelemeinek megfelelően sötétebb árnyalatok uralják a palettát, fekete és szürke színek dominálnak a kínálatban. Carbon, Grafit, Onix, Gránit, Grosso-Onix, Space és Moon színekben elérhető, valamint rendhagyó, vörösesebb változatban is, Mars néven. Azok számára, akik egy kis érdekességet csempésznének a letisztult designba, a Zenit Ódon cserepet ajánljuk, amelynél a felrakást a gyártástechnológiából adódó véletlenszerű mintázatnak köszönhetően érdemes több raklap egyidejű felbontásával végezni az igazi kevert hatás elérése érdekében.
A sötétebb tónusú cserepek terjedésével azonban nagyobb a hangsúly a hőmérséklet-szabályozás kérdésén is. A fekete erőteljesebben melegszik fel, hiszen az infravörös sugarak nagy részét azonnal elnyeli, ezt figyelembe véve pedig még inkább fókuszba kerül a hővédelem. A Terrán olyan felületkezelési módszert dolgozott ki, amellyel – más Terrán tetőcseréphez viszonyítva – akár 10°C-os hőmérsékletcsökkenés mérhető a panelek hátoldalán. Ennek köszönhetően a ClimaControl eljárással kezelt cserepek közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el, mint felületkezelés nélküli társaik, így hatékony védelmet nyújtanak, csökken a tetőtérre nehezedő hőteher és növekszik a komfortérzet.

Az új termékek is a már ismert felületkezelésekkel (ColorSystem, Elegant, Resistor, ClimaControl) lesznek elérhetőek.
Hiszünk benne, hogy fejlesztéseink és tradíciónk tökéletes egyensúlyának köszönhetően a Terrán továbbra is a legjobb választás marad mindenki számára.

Fenntartható építészet, naprakész tető!
Ha valaki elkötelezett a környezettudatos, fenntartható építészet mellett, de későbbre tervezi napelemes tetőcserép beszerzését, annak is kitűnő választást jelent a ZENIT. A termékcsalád elemeinek mérete és formája ugyanis kompatibilis a Terrán Generon napelemes tetőcseréppel, tökéletesen illeszkednek annak paneleihez, és belesimulnak a tető síkjába.
A Generon napelemes tetőcserép egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, olyan formán, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.
A tetőcserepek új generációja így a megszokott szerepeken túl energiát termel az otthon lakói számára, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül.


Létrehozás időpontja: 2020-08-14 10:37:37
Utolsó módosítás időpontja: 2020-08-17 10:28:21
Cimkék: terrán, tető, új, termékek; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7735; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46158