KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A XIV. ÉPÍTÉSZ-BE LIGHT! REGATTA 2021 hirdetménye

Helyszín: Balatonlelle BL Yachtclub & Apartments
Időpont: 2021. 06. 25.-27. péntek-szombat- vasárnap
Résztvevő hajóosztályok: YS I, YS II, YS III.

Az Építészregatta szervezői büszkén tájékoztatnak minden résztvevőt és érdeklődőt, hogy a rendezvénnyel csatlakoztak az Európa Bizottság New European Bauhaus felhívásához.
A New European Bauhaus (NEB) kezdeményezés célja egy élhető, inkluzív, minőségi élményekre és esztétikai alapelvekre alapozott, mindenki számára megfizethető, fenntartható, körkörös gazdaságra épülő európai életforma közös megteremtése. Fókuszában az élhető környezet megteremtése áll. A kezdeményezés a European Green Deal leképezése a társadalom számára, amely hidat képez a művészet, a kultúra, valamint a tudomány, a technológia között, továbbá a különböző generációk összekapcsolását és az össztársadalmi mobilizáció fejlesztését célozza.
Hívószavak: közösség – szépség – fenntarthatóság
Az esemény fővédnöke Dr. Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Közigazgatási Államtitkára, aki a szombat esti díjátadón köszönti a résztvevőket.
A péntek esti welcome partin köszöntőt mond Prof. Dr. Bachmann Bálint, rektor, egyetemi tanár, a Magyar Formatervezési Tanács elnökhelyettese, Ybl díjas építész, vitorlázó.
Az eseményen részt vesz Istenes József, a Szlovák Építész Szövetség tagja, aki szombat este személyesen üdvözli a rendezvényt.
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Információk, kiírás, jelentkezés: https://epiteszregatta.hu/


Létrehozás időpontja: 2021-05-20 11:28:39
Utolsó módosítás időpontja: 2021-05-20 11:29:43
Cimkék: építész, regatta, 2021, hirdetmény,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 8104
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46530