KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Cirkuszépület terveket, koncepciókat, rajzokat és maketteket keres az Emmi

A Magyar Építész Kamara 2021. 12. 08-án felkérést kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától, hogy segítsen fellelni azon építészeket, építész hallgatókat, akik foglalkoztak már Cirkusz épület tervezésével.

A megkeresés célja, hogy a 2022. január 11-én tartandó, a XIV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál keretében megrendezésre kerülő, a  „Cirkuszépületek Európában” című nemzetközi építészettörténeti konferencia kiállítási anyagát megalapozzák a fellelhető tervekkel.

A Szervezők kérik a tervező kollégákat, hogy legyenek kedvesek és keressék elő hajdani vagy közelmúltbéli cirkuszépület terveiket, koncepcióikat, rajzaikat és makettjeiket! Bármilyen kidolgozottságú cirkuszi témájú építészeti anyag érdekes lehet, és szerepelhet a konferenciát kísérő egy hetes cirkuszépület történeti kiállításon.

Kérik, hogy legyenek kedvesek és osszák meg velük (először e-mailben: museum@circus.hu), hogy ki, melyik egyetemen, mikor és milyen jellegű, léptékű és tartalmú cirkuszépülettel kapcsolatos tervet készített, és hozzájárul-e ennek kiállítási bemutatásához, illetve cirkuszi archívumi elhelyezéséhez, illetve emlékeznek-e olyan kollégára, aki készített ilyet.

Visszajelzési határidő a megadott email címen: 2021. december 16.                 

 

Együttműködésüket köszönjük!

Hajnóczi Péter

MÉK elnök

 

A felkérő levél teljes szövege innen elérhető: Emmi megkeresés


Létrehozás időpontja: 2021-12-09 17:00:58
Utolsó módosítás időpontja: 2021-12-09 17:04:04
Cimkék: cirkusz, kiállítás, makettek, emmi, koncepciók; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 5147
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46822