KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Könyvbemutató | Brenner János: Otthonról – Hazulra – Huszonegy év urbanisztikai publikációiból

2022. szeptember 22-én 17:00-tól kerül megrendezésre Brenner János Hild János-díjas építészmérnök, várostervező „Otthonról – Hazulra – Huszonegy év urbanisztikai publikációiból” c. kötetének bemutatója a Magyar Urbanisztikai Társaság székházában.

„Ajánlom minden, a területi összefüggések és a települések, kivált a városok iránt érdeklődő ember figyelmébe e kötetet…”

„Brenner János a kötet címével is jelzett „kétlakisággal”, „kettős gyökérzettel” bontogatja ezt a falat, átjárhatóvá teszi – legalábbis szakmai körökben, egy sokakat érintő területen, a településtervezés, építészet, tág értelemben vett urbanisztika területén. Helyzetéből eredően úgy tud megfogalmazni kritikát hazai ügyeinkkel kapcsolatban, hogy szavai testvéri figyelmeztetések, s nem értetlen kívülálló ítéletei. Cikkeivel nyitogatja szemünket, amikor az Európai Unió és Németország törekvéseibe avat be, vagy éppen Georgiába (Grúziába) kalauzol bennünket."

Körmendy Imre
A Magyar Urbanisztikai társaság örökös, tiszteletbeli elnöke


A kötet a Magyar Urbanisztikai Társaság részére nyújtott – tetszőleges összegű – támogatás ellenében vehető át a könyvbemutatón, illetve később, a Magyar Urbanisztikai Társaság székházában. 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Regisztráció a következő linken elérhető űrlap kitöltésével: https://forms.gle/wC3sjRGyt2N3fQG98


Létrehozás időpontja: 2022-08-04 11:45:29
Utolsó módosítás időpontja: 2022-08-04 11:46:19
Cimkék: könyvbemutató, brenner, jános; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 3425
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47185