KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

Módosult a Szakmai programok hozzájárulási alapja pályázat beadási határideje

A Magyar Építész Kamara Elnöksége 2021. június 10-i ülésén úgy döntött, hogy a Szakmai programok hozzájárulási alapja pályázat 2. beadási határidejét 2021. szeptember 10-ére módosítja június 11-éről, mivel a koronavírus helyzet okozta leállások miatt a 2021. évi programok előkészítései láthatóan még nem kezdődtek meg.

Bővebben…Online felmérés a Magyar Építész Kamara tagjainak és nyilvántartottjainak szakmagyako…

» a MÉK hírei » Elnökség hírei

A Magyar Építész Kamara felmérést készített a tagjainak, nyilvántartottjainak szakmagyakorlását érintő gazdasági kérdésekről. A felmérés összeállításával a MÉK igyekezett feltérképezni a tervezési piac állapotát, a tervezési díjak alakulását, a járvány hatását a tervező cégekre, a kamarai tagokra, annak érdekében, hogy a valós piaci helyzet ismeretében tudja képviselni tagjaink érdekeit a tervezési díjakkal kapcsolatos belső szabályozásban, és a mindenki számára elfogadható gazdasági környezet kialakítását célzó Kormányzati egyeztetéseken.

Bővebben…


Tájékoztatás a 2021. évi küldöttgyűlés új időpontjáról

» a MÉK hírei » Küldöttgyűlés

A Magyar Építész Kamara Elnöksége 2021. május 28-i ülésén a jelenlegi korlátozások miatt úgy döntött, hogy a június 25-ére és a szeptember 9-ére tervezett két küldöttgyűlés időpontját elhalasztja, az új, "összevont" küldöttgyűlés időpontját szeptember 30-ára  tűzi ki.

Bővebben…


Új szakmai online képzések a MÉK szervezésében

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Oktatás

A Magyar Építész Kamara Tanfolyamok és képzések Online rendszerén (https://tako.mek.hu/) keresztül eddig elérhető 5 online szakmai képzés további 2 új előadással bővült.

Bővebben…


Diplomadíj 2021 hirdetménye

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

DIPLOMADÍJ 2021

Kedves Diplomázó Építész(mérnök), Belsőépítész – Környezettervező művész, Tájépítész(mérnök) és Településmérnök hallgatók!

A Magyar Építész Kamara (MÉK) és Tagozatai valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) közösen "Diplomadíj 2021" címmel ismételten pályázatot hirdetnek az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben (3 + 2 éves azaz Bsc / BA + Msc / MA) szinten végzett építész(mérnök), belsőépítész- környezettervező művész, táj- és kertépítész(mérnök) és településmérnök hallgatók részére.

Bővebben…


Továbbképzési pontok nyomon követése a MÉK e-Ügyintézési felületén

» a MÉK hírei » Kamarai hírek

Ezúton is tájékoztatjuk szakmagyakorlóinkat, hogy a Magyar Építész Kamara e-Ügyintézés rendszerébe (https://eugyintezes.mekon.hu/index.php?u=e-ugyintezes) belépve ellenőrizni tudják a területi építész kamara által rögzített szakmai és kötelező továbbképzéseiket, így az ötéves továbbképzési időszak alatt folyamatosan nyomon tudják követni megszerzett továbbképzési pontjaik számát.

Bővebben…


Köztérmegújítási Nívódíj 2021

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

A Magyar Urbanisztikai Társaság és az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület meghirdeti a Köztérmegújítási Nívódíj 2021 nyilvános pályázatát. A Nívódíjat az arra érdemesnek talált megújult közterek nyerhetik el.

A Pályázatok beadási határideje meghosszabbításra került 2021. július 29. 14:00-ig!

A pályázat beadási határideje 2021. július 1. 12:00 óra, munkanapokon 10.00 és 14.00 óra között a MUT Titkárságán (1094 Budapest, Liliom u. 48.).

Bővebben…


Istvánfi Gyula: Az építészet mellékvágányain | könyvbemutató

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Programok

2021. június 15. | 10:00 – Istvánfi Gyula: Az építészet mellékvágányain | könyvbemutató

Az MMA Kiadónál újonnan induló Generációk – Építőművészeti sorozat olyan magyar építész egyéniségeket mutat be, akiknek életpályáját jelentős elméleti, oktatói munkásság fémjelzi, amelyek szemléletformáló ereje máig kihat.

Bővebben…


A’ Design Golden Award díjat nyert a MOME Campus épülete

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

A világ egyik legtekintélyesebb design versenyén, az A’ Design Award-on „Építészet-, Épület-, és Szerkezettervezés kategóriában” nyert Golden Award ( díjat) a Mome Campus épületegyüttese, amelyet a 3H Építésziroda, Csillag Katalin és Gunther Zsolt által vezetett csapat tervezett.

Bővebben…