KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

Budapest Építészeti Nívódíja 2020 díjátadó

Budapest Napja alkalmából átadásra kerültek a Budapest Építészeti Nívódíja elismerések. Az eredetileg tervezett időpontban - 2020. november 16 -án 16.00 órától - azonban az időközben hatályba lépett korlátozó intézkedések miatt on-line megrendezésre került eseményt Dorosz Dávid klímavédelmi és fejlesztési főpolgármester-helyettes nyitotta meg, köszöntőt mondott Erő Zoltán Budapest főépítésze és Csapó Balázs a Budapesti Építész Kamara elnöke.

Bővebben…Tisztújítás a Veszprém megyei kamaránál

» Területi kamarák hírei » Magyar Építészek Veszprém Megyei Kamarája

2020. november 9-én tisztújító taggyűlést tartott a Magyar Építészek Veszprém Megyei Kamarája

A megválasztott tisztségviselők:

Elnökség:

elnök: Szabó Zoltán

Bővebben…


OSSKÁR-DÍJ TÁJÉKOZTATÓ

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a 2019. december 27-én alapított és 2020. november 18-ra meghirdetett OSSKÁR-díj eredményhirdetése, díjátadása – a vírushelyzetre való tekintettel - előreláthatóan 2021. februárban lesz, a helyszín a Vigadó. Időben közzé tesszük a díjátadás pontos idejét. Kérjük mindenki türelmét és megértését.

Bővebben…


BUDAPEST DIÁKVÁROS – NAGYVÁSÁRTELEP ÉS KÖRNYEZETE ÉPÍTÉSZETI TERVPÁLYÁZAT…

» Tervpályázatok » Hazai tervpályázatok

A Budapest Fejlesztési Központ „Budapest Diákváros - Nagyvásártelep és környezete” elnevezéssel nyílt, nemzetközi, építészeti tervpályázatot hirdet. A pályázat célja a műemléki védelem alatt álló Nagyvásártelep épületegyüttes felújítási terveinek elkészítése, az épület új funkciójának meghatározása, illetve Budapest Diákváros első kollégiumi épületének megtervezése, az épületek közvetlen környezetének kialakítása, a tervezett új egyetemi városnegyedbe illesztése.

Bővebben…


Európai Hulladékcsökkentési Hét

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Belföldi hírek

Ezúton hívjuk fel a figyelmet a 2020. november 21-29. között megrendezendő Európai Hulladékcsökkentési hétre, amelynek célja a fenntartható erőforrás- és hulladékgazdálkodással kapcsolatos szemléletformáló tevékenységek megvalósítása egy teljes héten keresztül. Az idei Hét kiemelt témája a “láthatatlan hulladék”, vagyis a gyártási folyamatok során keletkező hatalmas mennyiségű hulladék. Mindenki tehet azért, hogy kevesebb ilyen hulladék keletkezzen, méghozzá elsősorban a vásárolt termékek életének meghosszabbításával, javítással, újrahasznosítással, használt termékek vásárlásával, bérléssel és megosztással.

Bővebben…


Álláshirdetés, közlemények, eredeti tervező keresése hirdetés feladás

» Hirdetések » Szolgáltatás

A Magyar Építész Kamara  lehetőséget biztosít honlapján álláshirdetést, közleményt, eredeti tervező keresése hirdetményt közzétenni.

Bővebben…


Felhívás kedvezményes kamarai felelősségbiztosítási konstrukcióra

» a MÉK hírei » Tájékoztatások

Tisztelt Tagok!

Mint már ismeretes, a Magyar Építész Kamara 2019. júniusában a www.mek.hu/biztositas webcímen elérhetővé tette a kedvezményes kamarai felelősségbiztosítási konstrukciót.

Bővebben…


FORBÁT ALFRÉD ÉPÍTÉSZETI DÍJ – 2020 Díjátadó Ünnepség

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

A Dél-dunántúli Építész Kamara az értéket teremtő építészeti alkotómunka tiszteletének erősítéséért 2020-ban pályázatot hirdetett meg második alkalommal a „Forbát Alfréd Építészeti díj” elnyerésére. Az előírt határidőig 17 érvényes pályázatot nyújtottak be. A Bíráló Bizottság 2020. szeptember 29.-én ülésezett, az alábbi összetétellel:

Bővebben…