KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

SOMHIDROS S.L. BARCELONA

A barcelonai SOMHIDROS S.L. vállalat világszinten piacvezető a dísz-, interaktív- és építészeti szökőkutak gyártásában, ötvözi a kreativitást és az innovációt a szakterületen megjelenő utolsó generációs technológiákkal. A cég, amelyet 1997-ben alapított Rafael Rodiera, olyan világhírű építészekkel dolgozik együtt, mint Toyo Ito, a legrangosabb építészeti elismerésnek számító Pritzker-díj 2013-as nyertese, Arriola & Fiol, Jean Nouvelle, Richard Rogers, vállalva vonzó és látványos szökőkutak tervezését és gyártását, ezek megtekinthetők a www.somhidros.com honlapon.

Építészeink és szakértő műszaki csapatunk segítségére lehetnek Önnek projektjeiben, nyitottak vagyunk az együttműködésre hogy valóra válthassa ötleteit, létrehozva olyan egyedi, személyre szóló és dinamikus dísz-szökőkutakat, amelyek távirányítással működnek és egyedülálló speciális koreográfiát követnek, amellett minden bizonnyal találkozási pontot jelenthetnek majd a különböző korosztályú és nemzetiségű emberek számára, a turistáknak és a helyieknek egyaránt, olyan tökéletes helyszíneket teremtve, ahol mindegyikük érzései és érzelmei összefonódnak.

 

Szakszerűen kombináljuk a víz-fény-zene-tűz játéka által keltett hatásokat, amelyeket látványos módon egyesítünk, hogy ezzel is növeljük a kialakított terek vonzerejét és így előtérbe helyezzük az adott városrészek legreprezentatívabb értékeit, épületeit, műemlékeit, történelmi helyszíneit vagy parkjait.

Érdekes kommunikációs módszert kínál a vízen keresztül történő információközlés, amely történhet vízsugarak és légbuborékok segítségével vagy a digitális vízfüggöny használatával. A berendezések kialakíthatóak belső terekben, mint például bevásárló központokban, szállodákban, vállalkozói központokban, és külterületeken egyaránt, parkokban, közlekedési csomópontokban, útkereszteződésekben, stb. Az üzenetek, közérdekű információk átadása és közlése egyszerűen történik, mindössze egy okos telefon vagy laptop szükséges ahhoz, hogy az üzenetek pillanatokon belül megjelenjenek a digitális vízfüggönyökön.

Az általunk kínált munkamódszer követi a szükséges lépéseket: tanácsadás és tervezés, az ügyfeleink igényeinek megfelelően és a választott helyszín függvényében, továbbá a szökőkutak legyártása és beszerelése a legkitűnőbb minőségű anyagok és felszerelések felhasználásával.

A Kutatás és Fejlesztés Laboratóriumunk csapata állandóan teszteli termékeinket és új prototípusok fejlesztésén dolgozik, az innovációt és kreativitást előtérbe helyező gondolkodásmódra alapozva, harmonikusan ötvözve a művészetet a természettel a városi környezetbe szervesen integrálódó dinamikus formák létrehozása érdekében.

Cégünk Magyarországi menedzsere Dana Tipei, elérhetősége:
Email: danatipei@somhidros.com
Mobil: +40 745 783 695, magyar nyelven is beszél.


Létrehozás időpontja: 2015-02-06 22:35:02
Utolsó módosítás időpontja: 2015-03-23 12:10:09
Cimkék: somhidros, szökőkut; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 16905
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42603