KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Multifunkcionális városi közszolgáltatási telephely Szombathely - Nyílt tervpályázat - Zárójelentés

A TERVPÁLYÁZAT TÁRGYA

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában álló közszolgáltató gazdasági társaság számára, egy egységes és gazdaságilag optimálisan és költséghatékonyan működtethető központi telephely tervezése, valamint egy egységes ipari park beépítési javaslata.

 

A TERVPÁLYÁZAT CÉLJA

A közszolgáltató gazdasági társaságok infrastrukturális centralizációja a Sárdi-ér utcai iparterületek jövőbemutató fejlesztése mentén,az ingatlan portfólió minél teljesebb körű hasznosítása, amelynek megalapozását a szükséges és a lehető legmagasabb szintű projekt megvalósítás biztosíthatja.

PÁLYÁZAT EREDMÉNYE

Megállapította, hogy egyetlen pályamű sem volt olyan minőségű, hogy változtatás nélkül a megvalósítás alapja lehetne, így I. és II. díjat nem adott ki.

  • A pályázatok egymáshoz viszonyított minősége alapján végül is a 3. számú pályaművet tartotta a legalkalmasabbnak arra, hogy a továbbtervezés alapj a legyen. Ennek megfelelően III. díjban részesítette, és javasolta, hogy a tová bbtervezést ennek alapján folytassa a Kiíró.
  • Megállapította továbbá, hogy a 2. és 4. számú pálya mű döntően azonos tartalmú és színvonalú volt, ezért mindkettőt rangsorolás nélkü li IV. díjban részesítette.
  • Az 1. számú pályaművet összességében nem díjazta, de részmegoldásaiért megvételben részesítette

A TERVPÁLYÁZAT ZÁRÓJELENTÉSÉNEK LETÖLTÉSE

Galéria

1. számú pályamű

 

2. számú pályamű

3. számú pályamű

4. számú pályamű


Létrehozás időpontja: 2016-06-20 12:42:24
Utolsó módosítás időpontja: 2016-06-22 14:30:01
Beküldő: Eltér István
Megtekintések száma: 13883
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=43549