KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű üvegezéssel

1,1 W/m2K jövőbiztos Uw a VELUX tetőtéri ablakokkal megfizethető áron

A VELUX választékában megtalálható 3-rétegű üvegezéssel ellátott GLL és GLU típusú tetőablakok Uw értéke 1,1 W/m2K

A Standard Plus 3-rétegű üvegezéssel gyártott ablakok Ug értéke 0,6 W/m2K, Uw értéke pedig 1,1 W/m2K, melyek teljesítik az aktuális energetikai követelményeket és alkalmazásukkal olyan, közel nulla energiájú épületek tervezhetők, melyek a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják.

A kiváló hőátbocsátási tényezővel rendelkező VELUX GLL és GLU tetőablakok a műszakilag hasonló ablakok árszintjéhez képest lényegesen olcsóbbak, így az energiahatékony és jövőbiztos ablakok bárki számára megfizethetők.

A GLL ablak első osztályú fenyő faanyagból speciális rétegragasztási eljárással és ThermoTechnologyTM megoldással készül, az ablakszárny és a tok között alkalmazott extra EPS hőszigeteléssel.

A GLU ablak magja ThermoTechnologyTM technológiával hőkezelt fa, melyre egyenletes öntéssel poliuretán bevonatot visznek fel.

E felületfolytonos műanyag útját állja a víznek, így kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekbe. Könnyen tisztítható, felülete 100%-ban karbantartás mentes.

További információ: www.velux.hu/szakembereknek

 


Létrehozás időpontja: 2017-08-30 15:28:04
Utolsó módosítás időpontja: 2017-08-30 15:39:26
Cimkék: VELUX, ablak; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 12330
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44229