KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Építési Piaci Prognózis 2018

2017. november közepén kerül a megrendelők kezébe az országos Építési Piaci Prognózis, amelynek felállításához a szervezők várják az önkormányzatoknál, a kivitelezésben és a tervezés területén dolgozó szakemberek véleményét az általuk várt tendenciákról. A felmérés online kérdőívének kitöltése pár percet vesz igénybe.

Az Építési Piaci Prognózis a 90-es évek végétől évente többszöri kiadásával segítette az építőipar szereplői és döntéshozói, cégek, szövetségek és még az állami döntéshozók munkáját is. Néhány év kihagyás után a Prognózis a Build-Communication gondozásában, Varga Dénes kutatásvezető közgazdász irányításával 2016 szeptemberében jelent meg újra. Ennek 2017 év végi kiadása készül most.

Az évente kiadni tervezett anyag makrogazdasági elemzését az egyes építőipari részpiacokra és földrajzi régiókra vonatkozó helyzetelemzés és előrejelzés követi. A lakáspiac esetén a 2017. novemberében megjelenő anyagban az építési engedélyek és a kész lakások tekintetében a megyei szintű lakásszámok még részletesebb elemzését kínálja.

Az Építési Piaci Prognózis más szemlélettel és szigorúan a realitások talaján állva világít rá az építőipar trendjeire. Azok számára kínál az anyag tájékozódási pontot, akik több szempont figyelembe vételével keresnek információt akár rövid-, akár középtávú üzleti terveik megalapozásához.” – mondta el Varga Dénes, a kutatást vezető közgazdász.

A szakemberek véleményét gyűjtő felmérésben, az alábbi linken elérhető, a 3-4 perc alatt kitölthető online kérdőív segítségével, 2017. október 31-ig lehet részt venni. A Prognózis készítői várják minél több szakember véleményét.

A kérdőív kitölthető és az idei Építési Piaci Prognózis megrendelhető a http://buildmarketing.hu/epitesi_piaci_prognozis.html oldalon.

További információ: Bagi Stefánia (30) 788-7286 iroda@buildmarketing.hu


Létrehozás időpontja: 2017-09-21 15:49:52
Utolsó módosítás időpontja: 2017-09-21 15:53:37
Cimkék: 2018, prognózis; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 10455
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44275