KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Bp. VIII. Puskin u.6. (hrsz.: 36549)

Tisztelt Építész Kollégák,

Tájékoztatjuk kamarai tagtársainkat, hogy a Bp. VIII. Puskin u.6. (hrsz.: 36549) szám alatti műemlék épület helyreállítása, bővítése, új épületrész építése engedélyezési terveinek elkészítésére vonatkozó, a G&B Investment Ingatlanhasznosító Építészeti és Mérnökiroda Kft. tervező közötti tervezési szerződés lezárása, elszámolása – a felek közötti vitára tekintettel – nem történt meg.

Felhívjuk a Tisztelt Kamarai Tagtársak figyelmét, hogy a MÉK Etikai Kódex 17§ (1) bekezdésében foglalt szabályok betartásával a szerződés jogi rendezéséig ne vállaljanak e tárgyban tervezési feladatot.

dr. Komjáthy Attila                                                                       
Építész                                                                                             
(Kam.sz.: É1 01-1329/5)

I+H Ingatlanhasznosító, Építészeti és Mérnökiroda Kft.

 


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2017-10-09 09:23:14
Utolsó módosítás időpontja: 2017-10-09 09:26:48
Cimkék: Budapest, Puskin; Beküldő: Jurinyi Amarilla
Megtekintések száma: 11354
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44322