KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

BGE Központi Könyvtár tervpályázata

A Budapesti Gazdasági Egyetem a Buzogány utcai kampusz Kollégium épületében kialakított könyvtárfunkcionális bővítését tervezi az ötemeletes kollégium épületéhez csatlakozó, jelenleg földszintes konyha-étterem helyén. A beruházás célja a Központ létrehozásával egy 21. századi elvárásoknak is megfelelőmultifunkcionális létesítmény kialakítása, amelyet a magyar és külföldi hallgatók, valamint az oktatókigényeiknek megfelelően használhatnak. A Központnak alkalmasnak kell lennie az oktatási, tanulási, kutatási éskulturális tevékenységek mellett a kikapcsolódásra és feltöltődésre is.

A közbeszerzési dokumentáció korlátozás nélkül, teljes körűen, közvetlenül és díjmentesen elérhető akövetkező címen:
https://ekr.gov.hu/ekr-em/kozbeszerzes/eljarasok/EKR000473642018/reszletek

További információ a következő címen szerezhető be másik cím:
MÉK Nonprofit Kft.Ötpacsirta u. 2.Budapest1088MagyarországKapcsolattartó személy: Eltér IstvánTelefon: +36 309416750E-mail: istvan.elter@t-online.hu Fax: +36 12037607
NUTS-kód: HU110

Internetcím(ek):

Az ajánlatkérő általános címe: https://mek.hu

Az ajánlat vagy részvételi jelentkezés benyújtandó elektronikusan:
https://ekr.gov.hu/ekr-em/kozbeszerzes/eljarasok/EKR000473642018/reszletek


Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer használata
a Budapesti Gazdasági Egyetem Tervpályázata Központi Könyvtár és Hallgatói Központ tervezésére c.
Tervpályázat benyújtásához

Tájékoztatjuk a tervpályázati kiírás iránt érdeklődőket, hogy 2018. április 15-től a közbeszerzési eljárások (és így a tervpályázati eljárások) lefolytatásának rendje az elektronikus közbeszerzés részletes szabályairól szóló  424/2017. (XII. 19.) Korm. rendelet előírásai alapján módosult, teljes mértékben elektronikus úton, az ú.n. Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (EKR) történik.

A kormányrendelet előírásai szerint a Tervpályázatban való részvétel feltétele, hogy a Pályázók és a Tervpályázati eljárás iránt érdeklődők, illetve az eljárást figyelemmel kísérő Gazdasági szereplők az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben regisztráljanak és az eljárás iránt a rendszerben érdeklődésüket jelezzék. A tervpályázati eljárás valamennyi cselekménye az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben kerül lefolytatásra.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a honlapunkon keresztül ugyan a Tervpályázati dokumentáció nyilvánosan elérhető és letölthető, de az EKR felületén történő regisztráció és érdeklődés jelzése hiányában a Pályázók nem tudnak részt venni a Tervpályázati eljárásban, nem értesülnek az egyes közbeszerzési cselekmények (pl. helyszíni szemle, kiegészítő tájékoztatás, stb.) dokumentumairól, az azokban szereplő információkról, valamint ajánlatukat elektronikus formában nem tudják beadni!

Ahhoz, hogy a pályázaton részt tudjon venni, a https://ekr.gov.hu/portal/kezdolap honlapon szükséges REGISZTRÁLNIa minden Pályázónak. A regisztráció után az oldalra belépve elérhetővé válik az oldal alján a Támogatás menüpont, ahonnan letölthetőek a rendszer kezelését ismetető kézikönyvek.   (https://ekr.gov.hu/portal/tamogatas)

Regisztráció után az alábbi elérési útvonalon található jelen Tervpályázati eljárás kapcsán a Pályázók az ÉRDEKLŐDÉS JELZÉSE gomb használatával kezdhetik meg az EKR rendszerben a pályázatuk összeállítását és a szükséges adatok megadását.
https://ekr.gov.hu/ekr-em/kozbeszerzes/eljarasok/EKR000473642018/reszletek

Csakis az érdeklődés jelzése után tudják a Pályázók esetleges Kiegészítő Tájékoztatás kérésüket az EKR felületén keresztül megküldeni az Ajánlatkérőnek, melyre adott Kiegészítő Tájékoztatás is az EKR felületén lesz elérhető.

A Tervpályázati dokumentáció előírásai alapján a Tervpályázatot az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben kell benyújtani, valamint nem elektronikus formában is meg kell küldeni.

Javasoljuk a tisztelt Pályázóknak, hogy időben regisztráljanak és kezdjék meg az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer használatának megismerését, amelyhez szükség esetén a rendelkezésre álló kézikönyvek, illetve az Elektronikus Közbeszerzési Rendszert bemutató képzések, előadások nyújtanak segítséget!

 


Létrehozás időpontja: 2018-08-15 17:14:48
Utolsó módosítás időpontja: 2018-08-17 07:16:53
Beküldő: Fáy Piros
Megtekintések száma: 13327
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44836