KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

TOKIÓ FEJLŐDÉSE ÉS EGYETEMI EGYÜTTMŰKÖDÉSEIK

Prof.Masami Kobayashi Meiji University,Tokyo japán építész és urbanista Kenzo Tange egykori munkatársa a V4 Építészeti Alapítvány és a BME Építészmérnöki Karának meghívására az Építész Klub
szervezésében

TOKIÓ FEJLŐDÉSE ÉS EGYETEMI EGYÜTTMŰKÖDÉSEIK

Budapestre látogat Masami Kobayashi professzor, a Tokiói Meiji Egyetem urbanista építész professzora, és az Archi-Media Architects & Associates igazgatója a V4 Építészeti Alapítvány és a BME Építészmérnöki Karának meghívására, a BME Építész Klub szervezésében. Oktató és aktív építész, aki természetes és épített környezetünk megőrzésére folyamatosan új technikák és tervezési stratégiák kialakítására törekszik, továbbá új fejlesztések is foglalkoztatják egy minél ígéretesebb jövő érdekében.

A világhíres Kenzo Tange egykori munkatársaként több nagyszabású projekben vállalt vezető szerepet nem csak Japánban hanem a világ külöböző pontjain Malajziától, Franciaroszágon és Afrikán át egészen az USA-ig. Az utóbbi 20 évben -már saját tervezőirodájával- számos különböző projekten dolgozott, Japánban, Kínában és az USA-ban köztük lakóházakkal, irodákkal, kereskedelmi épületekkel és közintézményekkel egyaránt.


Létrehozás időpontja: 2018-11-05 22:31:02
Utolsó módosítás időpontja: 2018-11-05 22:32:50
Cimkék: Kobayashi; Beküldő: Eltér István
Megtekintések száma: 8511
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44972