KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

1141 Budapest, Szugló u. 194. Hrsz: 31269/137

Tisztelt Kollégák!

Fenti címre Fodor Erika és Fodor Csaba megrendelők részére készítettünk egyszerű bejelentési dokumentációt (egylakásos lakóház).

A tervek elkészülte után elálltak építési szándékuktól és megkezdték a telek értékesítését. A tervezési díj nem került kifizetésre.

Kérek minden kollégát, hogy a Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzatával összhangban ne vállaljanak az ingatlanra tervezési munkát!
 
Páll Attila
É 01-1663
pallattilaepitesz@gmail.com

+36 30 231 5599


Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2018-11-29 16:55:38
Utolsó módosítás időpontja: 2018-11-29 16:57:59
Beküldő: Jurinyi Amarilla
Megtekintések száma: 10086
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45030