KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Trust your Architect! Miért nincs több BIM menedzser?

Hétfőn (2019. április 8.) 19.00-20.30 óra között kerül sor a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) szervezésében a „Miért nincs több BIM menedzser?” című kerekasztalbeszélgetésre, amely az első szakmai beszélgetés, ahol az ágazat különböző képviselői (építésziroda, építőipari kivitelező, GRAPHISOFT stb.) az építőipari digitalizáció és a mérnöki képzések kapcsolatával foglalkoznak. Gyors ütemben digitalizálódik az egész építőipar, az építészmérnöki képzések viszont nehezen mozdulnak a változások követésében: az egyetemről kikerülő friss diplomások sokszor találkoznak olyan elvárásokkal, amikre hallgatóként nem készítették fel őket.

Gyors ütemben digitalizálódik az egész építőipar. Az építészmérnöki képzések viszont nehezen mozdulnak a változások követésében: az egyetemről kikerülő friss diplomások sokszor találkoznak olyan elvárásokkal, amikre hallgatóként nem készítették fel őket. A Trust your Architect! kerekasztal-beszélgetés következő alkalmán ezért olyan piaci szerepelőket hívunk meg, akik a digitalizációs folyamat BIM menedzsment részéhez kézzelfogható tudással tudnak szolgálni az érdeklődőknek. Mit csinál az építészirodában a BIM menedzser? Milyen típusú ember kíván meg a pozíció? Hol szerezhetem meg az ehhez szükséges tudást? Merre specializálódjak tanulmányaim alatt és végeztével, ha ezen a területen szeretnék elhelyezkedni? Gyere el a KÉK-be és a BIM-ben jártas meghívottainktól kaphatsz választ kérdéseidre!

Beszélgetők: Reicher Péter (Graphisoft), Zsidek Gergő (DVM group), Szilágyi Dorottya (Pécsi Tudományegyetem, bimprove), Márkus Ferenc (CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt.), Volcz, Zoltán (Skanska Hungary)
Moderátor: Rák Olivér (MABIM, Pécsi Tudományegyetem)

A Trust your Architect! sorozatról:
A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. Kezedben a diploma, de nem tudod, hogyan tovább? Melót keresel, külföldre mennél vagy irodát alapítanál? Értetlen a megrendelő? Elfajult a sokszög? A fiatal építészek élete nehéz. Gyere el és öntsd ki a szíved! Évente 600 építész végez ma Magyarországon. Mi lesz velük? Hová tartanak? Mit csinálnak? A KÉK klubestjein utánajárunk.

A részvétel ingyenes!
Az esemény létrejöttét az NKA és Graphisoft támogatja.


Létrehozás időpontja: 2019-04-08 16:05:21
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-08 16:07:12
Cimkék: bim, kék, kek, graphisoft; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 8960
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45220