KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Gyógyító zöld: Hogyan hat ránk a természet városi kontextusban?

A civilizált, fejlett tárgyi/környezeti kultúrához szokott embernek is jól működő evolúciós "maradványkészsége" van arra, hogy észrevegye/azonosítsa a természeti környezetet az épített/városi kontextuson belül.
Kiaknázzuk-e ezt az evolúciós maradványkészséget arra, hogy pszichológiai értelemben hasznot hajtson nekünk: ellensúlyozza a városi épített környezet fárasztó, elidegenítő hatásait.

Dr. Dúll Andrea (környezetpszichológus, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar dékánhelyettese) előadásban ezt a témát járja körül.

Az előadás része a (KÉK) Közösségi Kertek előadássorozatának, melyet az IBIS és IBIS Healing Garden Közösségi Kert, a Közösségi Kertek első terápiás mintakertjének közelgő megnyitója kapcsán inditott el, és melynek célja szakmai diskurzus kezdeményezése a terápiás és szociális kertek magyarországi lehetőségeivel és módszertanával kapcsolatban.

Az előadásra maximum 90 fő a hely kapapcitása, igy előzetes online regisztráció és online jegyvásárlás (mely alapítványi támogatás) szükséges ITT:
https://www.eventbrite.com/e/eloadas-gyogyito-varosi-zold-hogyan-hat-rank-a-termeszet-varosi-kontextusban-tickets-60460580223
Kérdés esetén kérjük a Közösségi Kerteket keresni: kozossegikertek@kek.org.hu

Az előadásra a regisztrációk miatt korábbi érkezés szükséges. Kapunyitás: 18.15

A Közösségi Kertek kerttagjai/kertészei a helyszinen tudnak kedvezményes, 500 Ft-os jegyet váltani (mely alapítványi támogatás).


Létrehozás időpontja: 2019-04-23 13:39:52
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-23 13:41:10
Cimkék: közösségi, kertek, kék, elte; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 2224
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45249