KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SPORTKÖZPONT ÉS KÖRNYEZETÉNEK TERVEZÉSE

NYÍLT TERVPÁLYÁZAT (Megváltozott időpontok!)
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2012. január 1-jétől a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Kar (BCE KIK) összevonásával jött létre, a felsőfokú közszolgálati szakemberképzés bázisintézményeként, az érintett intézmények általános jogutódjaként.

Az Egyetem székhelyeként a Budapest, VIII. kerületben fekvő Orczy Kert területét jelölte meg a kormányhatározat. 

A TERVPÁLYÁZAT CÉLJA:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem számára szükséges sport, oktatási és rekreációs funkciók, kiszolgálásra alkalmas épület alakuljon ki. Helyet adjon az egyetemi sportélet, illetve az egyetemi speciális fizikai felkészítés lebonyolítására. Mindezt magas szintű építészeti megfogalmazással tegye.  A kiírásban megfogalmazott tervezési program megvalósítására pályázati formában keresi kiíró a legjobb tervmegoldást és ez alapján a feladat tervezésére legalkalmasabb tervezőt.

Az NKE Sportépületének hazai sportrendezvények lebonyolítására alkalmasnak kell lennie a következő sportágakban azok média megjelenésével együtt.
Sportcsarnok: kézilabda, tollaslabda, asztalitenisz, súlyemelés, tornasport, ökölvívás, röplabda, kosárlabda, birkózás, cselgáncs, vívás, tenisz, teremlabdarúgás.1200 fős lelátóval.
Edzőterem
Uszoda: Versenyúszás, alapfokú búvároktatás. 200 fős lelátóval
Kültéri sportpályák a kapcsolódó a speciális, extrém fizikai erőnlétet és ügyességet igénylő képzésre és versenyek fogadására.
    A komplexum gazdaságos üzemeltetésének elengedhetetlen feltétele a flexibilitás, a többcélú hasznosíthatóság biztosítása. A sport-funkciók mellett szóba jöhetnek koncertek, konferenciák, vásárok, kiállítások.


Tisztelt Pályázó !

Tisztelettel értesítjük, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportközpont és környezetének tervezésére kiírt nyílt tervpályázat pályázati hirdetményében adminisztratív okok miatt az alábbi időpontok módosításra kerültek.

A megváltozott időpontok:
-    Helyszíni bejárás: 2012.09.19. 10,00 ó ( Ludovika főépület előtt )
-    Kérdések határideje: 2012.09.24. 16,00 ó
-    Kérdésekre adott válaszok határideje: 2012.09.29.


A fenti időpontokon kívül a pályázati feltételek változatlanul érvényesek, azaz a pályaművek postára adásának határideje, 2012.11.05. 16.00 óra is változatlan.

Megértését megköszönve, kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét.

Budapest 2012.09.12.

Üdvözlettel:
Benczúr László építész

Hirdetmény

Kiírás

TELJES DOKUMENTÁCIÓ LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem SPORTKÖZPONT ÉS KÖRNYEZETE NYÍLT TERVPÁLYÁZAT teljes dokumentációja pdf. formátumban kiegészítve a kérdésekre adott válaszokkal és mellékletekkel (a válaszok között az időpont pontosítása).
Csak azok pályázhatnak akik megvásárolták a kiírást.
A nyomtatott kiírás szövege a hivatalos változat.


Létrehozás időpontja: 2012-09-05 07:21:26
Utolsó módosítás időpontja: 2012-10-04 11:00:10
Cimkék: archív, tervpályázat, pályázat; Beküldő: archív weboldal
Megtekintések száma: 11821
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45766