KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Vészhelyzeti tájékoztató

Tisztelt Szakmagyakorlók!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter 2020. március 11-i sajtótájékoztatója szerint Magyarország Kormánya "vészhelyzetet" hirdetett ki, amely alapján többek között elrendelték, hogy a 100 fő feletti rendezvényeket nem lehet megtartani, de várható, hogy az ennél kisebb létszámúakra is kiterjesztik. A rendelkezések március 11-én éjfélkor lépnek hatályba.

Tekintettel arra, hogy felmerül a korlátozás kibővítése kisebb létszámú rendezvényekre is, ezért a Magyar Építész Kamara március 13-tól a beszámolók, vizsgák, vizsga felkészítések, szakmai és kötelező továbbképzések megtartását a Kormány intézkedéseinek a szellemében, annak megfelelően felfüggeszti. A március 12-i vizsgát a MÉK megtartja.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a most lemondott képzések és vizsgák elmaradása szakmagyakorlóinkat a tevékenységük folytatásában ne érintsék hátrányosan.
A vis maior helyzetre való tekintettel türelmi időt vezetünk be, amelynek részleteiről hamarosan mindenkit értesítünk (honlap, hírlevél, facebook oldal).

Javasoljuk, hogy a naprakész tájékoztatás érdekében iratkozzon fel a Magyar Építész Kamara heti e-mail hírlevelére, ahol folyamatosan kap információkat a legfrissebb kamarai és szakmai hírekről, eseményekről, továbbképzésekről.
Hírlevél feliratkozás: https://mek.hu/index.php?f=hirlevel#feliratkozas

Kiemelt híreinkről a MÉK facebook oldalán is értesülhet: https://www.facebook.com/magyarepiteszkamara/

dr. Hajnóczi Péter
elnök

Kovács Zsófia
főtitkár
 


Létrehozás időpontja: 2020-03-11 15:51:04
Utolsó módosítás időpontja: 2020-03-11 20:15:26

Megtekintések száma: 11883
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45925