KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Ismeretlen ismerős! - Porotherm Rapid

2021. március 25-től Porotherm Profi termékeink nevet váltottak: a termékek új neve Porotherm Rapid lett. Csak a név változott, a termék nem! Porotherm Rapid termékeinkkel könnyen és gyorsan falazhat!

Ez a névváltás minden olyan síkra csiszolt terméket érint, melyet a Wienerberger vékonyágyas falazóhabarccsal vagy Dryfix kötőanyaggal szállít ki. A névváltás nincs befolyással a termékek műszaki adataira, azok alkalmazástechnikai előírásaira, a műszaki adatok és a beépítési, alkalmazási szabályok, előírások, valamint a termékek cikkszámai is változatlanok maradnak.

Mi a Rapid technológia és kinek ajánljuk?

Rapid falazási technológiánk az innovatív építészet egyik fontos eszköze. Kiegészítő termékeinkkel, modern megoldásainkkal hozzájárul a gyorsabb, és még inkább környezetbarát falazáshoz. Minden kivitelező partnerünknek ajánljuk, aki hatékonyan, időmegtakarítással szeretne falazni.

A hagyományos falazáshoz képest ehhez a vékonyhabarcsos és a Dryfix extra ragasztóhabos technológiához jóval kevesebb víz felhasználása szükséges – ezáltal a falazat könnyebben kiszárad, ami különösen fontos az őszi/téli időszakban.

A Rapid technológia ökológiai lábnyoma tehát kisebb, mint a hagyományosé – ezért környezettudatosabb, fenntarthatóbb.

A Porotherm Rapid technológiával való kivitelezéshez idei évtől rendelhető egy ún. habarcsterítő henger, ami a vékonyhabarcs terítéséhez nyújt segítséget.

Az első sor lerakásához a Wienerberger ingyenesen biztosít alkalmazástechnikai szaktanácsadást az építkezés helyszínén, ha szeretné ezt igénybe venni, kérjük jelezze az elsosor@wienerberger.hu email címen.

További információ és alkalmazási videók elérhetők: https://www.wienerberger.hu/termekek/porotherm-falazat/porotherm-rapid-technologia-tegla.html


Létrehozás időpontja: 2021-04-28 14:30:17
Utolsó módosítás időpontja: 2021-04-28 14:30:17
Cimkék: protherm, rapid, wienerberger,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7722
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46495