KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kiegészítők minden mennyiségben! Második félidő…

Előadó: Kiss Attila

Időpont: 2021. 06.30   - 10:30-11:00

Regisztárcióhoz kötött az esemény, de ingyenes.

Az előző online bemutatónkon megismertettük Önöket a Kingspan tetőkhöz kínált kiegészítő termékeivel. Ezek az elemek a Kingspan szendvicspanelekkel együtt alkalmasak egy komplett tető vagy oldalfali burkolati rendszer kialakítására.

Ezen kiegészítők ismertetését folytatjuk  a soron következő webináriumon. Ezúttal a homlokzatokhoz, belső burkolatokhoz nyújtunk hasznos megoldásokat:

  • A tetőkhöz hasonlóan oldalfalakhoz is rendelkezünk megfelelő bevilágító rendszerrel, Wallite néven. Ez a panelekkel egyszerűen összeépíthető megoldás kerül bemutatásra.
  • Az épület esztétikus homlokzatának része az épületsarkok megfelelő kialakítása. Ehhez mutatunk be különböző sarokpanel kialakítási lehetőségeket. A megoldások egy része íves hőszigetelt felületek számára is alkalmas.
  • Lizénák. Vízszintes panelbeépítés esetén a panelek vágott végeinek függőleges lezárására számos esztétikus megoldás létezik. És nem csak rejtett rögzítésű panelekhez.
  • Szeretné régi épületét modern, esztétikus és higiénikus belső burkolattal ellátni? Erre a legalkalmasabb és leggyorsabb megoldás a Kingspan egyhéjú, moduláris PVC Trim tipusú termékválasztéka.

Reméljük, hogy ezek a kiegészítők elnyerik majd tetszésüket, és találnak ötleteket meglévő vagy most tervezett épületeik műszaki és esztétikai elvárásainak  javításához.

Link a regisztrációhoz: https://attendee.gotowebinar.com/register/1565810526947776267?source=MEK.hu

 


Létrehozás időpontja: 2021-06-25 15:59:51
Utolsó módosítás időpontja: 2021-06-25 16:03:19
Cimkék: kingspan, előadás; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8469; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46581