KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Élhető Nagykörút Közösségi Ötletpályázat

A Fővárosi Önkormányzat 2020. őszén indított átfogó tervezési folyamatot a Nagykörút komplex megújítása érdekében, amelynek célja a körút megkopott vonzerejének és presztízsének, kellemes és karakteres hangulatának helyreállítása, egy élhető városi tengely kialakítása. Olyan helyszín, ahol egyszerre jó élni, közlekedni, vásárolni, enni-inni, felfedezni, boltot üzemeltetni.

A következő években megvalósítandó konkrét beavatkozásokat és projekteket egy átfogó program alapozza meg, mely a fővárosi szakcégek, a kerületi önkormányzatok, civil és szakmai szervezetek aktív részvételével és a budapestiek bevonásával várhatóan 2021. őszére készül el. A program nem csak a közlekedési kérdésekre fókuszál, hanem komplex módon kezeli a Nagykörút köztereinek, zöldfelületeinek és épületeinek megújítását, a körút kereskedelmi és kulturális életének újjáélesztését.

2021. június 23-án elindult az Élhető Nagykörút Közösségi Ötletpályázat, amelynek célja a körút megkopott vonzerejének és presztízsének, kellemes és karakteres hangulatának helyreállítása, egy élhető városi tengely kialakítása.

 

További információ: https://enbudapestem.hu/nagykorutotletpalyazat


Létrehozás időpontja: 2021-07-16 07:33:19
Utolsó módosítás időpontja: 2021-07-16 07:36:20
Cimkék: nagykörút, ötlet, pályázat,; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 9080
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46602