KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Construma 2022

MEGÚJULÓ CONSTRUMA

2022-ben két év kihagyás után tavasszal ismét fizikai valójában várja a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás a kiállítókat, látogatókat.

Kihívásokkal teli időszakot élünk, amely minden vállalkozás tevékenységére hatással volt valamilyen formában. Ám van, ami nem változik: az embereknek az üzleti világban továbbra is szüksége van (és lesz) a társas kapcsolatokra, rendezvényekre. Olyan szakmai konferenciákra és kiállításokra, ahol a szakma találkozik, eszmét cserél, trendeket mutat be, kapcsolatot épít és ezáltal új lendületet generál az adott ágazatnak.


Már az idén ősszel új erőre kaptak a fizikai rendezvények, hiszen egy augusztusi autós rendezvényt követően a megújult HUNGEXPO területén került megrendezése a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember elején, majd szeptember 25-től kezdődik az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás. E nagyszabású rendezvények után pedig a már ismert szakmai kiállítások - OTTHONDesign Ősz, Automotive Hungary -következnek.

2022. ÁPRILIS 6-10. – EGY ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS KEZDŐDIK

A CONSTRUMA csokor 2022-es kiállítása újra lehetőséget teremt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újra indulásról. A résztvevőknek lehetőségük nyílik, hogy felépítsék, megerősítsék kapcsolataikat meglévő és új partnereikkel.

A 2022-es év legjelentősebb építőipari szakkiállítása kétszeres jubileumi évét ünnepelheti, hiszen az OTTHONDesign lakberendezési kiállítás 10. alkalommal, a CONSTRUMA építőipari kiállítás 40. alkalommal kerül megrendezésre.

A CONSTRUMA csokor kiállításai számos újdonsággal várják a kiállítókat és látogatókat a kiállítás 5 napja alatt jövő áprilisban.

MEGÚJULT HUNGEXPO – MINŐSÉGI SZAKMAI PROGRAMOK

A kiállítókat már a megújult környezetben fogadja a rendezvény, mivel a teljes terület átépítésre került az elmúlt másfél évben. A színvonalas hazai és nemzetközi vonatkozású konferenciák mellett a szervező HUNGEXPO tervei szerint egy minőségi CONSTRUMA építőipari gála estet is rendez, amely összefogná teljes szakmát.

A szervezők a korábbiaknál még nagyobb hangsúlyt fektetnek a jövő évi kiállításhoz kapcsolódóan a szakmai látogatók számának növelésére. Az építőipar meghatározó gyártói és kereskedelmi képviselői kiemelt hozzáadott értéket generálnak a rendezvény számára. A HUNGEXPO azon dolgozik, hogy a jövő évi kiállításon ezen cégek jelenlétükkel, újdonságaikkal, bemutatóikkal járuljanak hozzá az építőipar legrangosabb eseményének magas szakmai színvonalához.

A szakmai látogatók számának növelése érdekében még szorosabb együttműködést kezdeményeznek a szervezők a kiemelt szakmai partnereinkkel. És természetesen a korábbiaknál is erőteljesebb szakmai látogatói kampányt is terveznek mindezek mellé.

HIBRID KIÁLLÍTÁS – MÉG TÖBB ELÉRHETŐ ÜZLETI PARTNER

A kiállítás 2022-ben hibrid formában kerül megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók; a virtuális térben. Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek, a chat funkció segítségével, pedig akár írás vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig látogatható. Ez a lehetőség tovább szélesíti az elérhető potenciális partnerek, vásárlók körét a részvevő cégek számára.

A jövő áprilisi CONSTRUMA kiállítási csokorra már közel 9.000 négyzetmétert foglaltak le a cégek. Jelentkezni természetesen még lehet, sőt 2021. október 15-ig jelentős kedvezménnyel tehetik meg ezt az érdeklődő cégek.

Bővebb információ: www.construma.hu


Létrehozás időpontja: 2021-09-13 14:28:09
Utolsó módosítás időpontja: 2021-09-13 14:29:14
Cimkék: construma, 2022,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 6799
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46669