KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara tisztújítás eredménye

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara 2021. szeptember 23-án tisztújító taggyűlést tartott a PRIMOM Vállalkozói Inkubátorház konferencia termében. A rendezvényre rendhagyó, veszélyhelyzetben és covidos történésekben gazdag időszakot követően került sor. A tavaszról őszre halasztott eseményen sor került a kamara új tagjainak bemutatására és köszöntésére, elismerések átadására, a 2020-as év eseményeinek számbavételére, a pénzügyi beszámoló és az új költségvetés jóváhagyására.
A választás eredményeként a kamara megyei elnöke újabb négy éves időszakra továbbra is Végh József építész, a munkáját támogató alelnök Szatmári István, az elnökség tagjai pedig Berzeviczy László, Gáva Attila és Tóth József Tamás építészek lettek. A további bizottságok tagsága részben megújult és a fiatalabb generáció képviselői is szerephez jutottak. A kamara Felügyelő Bizottságát Szabolcsiné Rezsőfi Ágnes, a Tagsági és Szakmafelügyeleti Bizottságot Berecz László, az Etikai és Fegyelmi Bizottságot pedig Dr. Szabó László vezeti a következő négy évben. A megválasztott tisztségviselők nevében Végh József régi-új elnök megköszönte a bizalmat és a továbbra is bonyolult, veszélyhelyzettel tarkított körülmények között is a korábbi években mutatott, országos összehasonlításban is kiemelkedő munka és aktivitás szinten tartását, a bevált gyakorlatok követését, lehetőség szerinti gazdagítását ígérte. A megyei Építész Kamara célja továbbra is a tagság szakmagyakorlásának támogatása, ehhez kötődően szakmai képzések, változatos rendezvények, regionális és országos jelentőségű konferenciák, Építők Napi megemlékezések szervezése, melyen túl a megye építészeinek, szakmai teljesítményének országos szinten történő bemutatását, illetve az országban folyó szakmai munka megismertetését is küldetésének tekinti. Mindezt a MÉK regionális társ szervezeteivel, a Mérnöki Kamarával, a Kereskedelmi és Iparkamarával, az IPOSZ képviselőivel, az egyéb szakmai, önkormányzati, állami szervezetekkel együttműködve kívánja megvalósítani.

Elnök:

Végh József

Alelnök:

Szatmári István

Elnökségi Tagok:
Berzeviczy László, Gáva Attila, Tóth József Tamás

Felügyelő Bizottság:

Elnök: Szabolcsiné Rezsőfi Ágnes
Tagjai: Hegyesi Csilla, Lipcsei Ágnes
Póttagok: Dályai Józsefné, Tudlik István
 
Etikai-fegyelmi Bizottság:

Elnök: Szabó László dr.
Tagjai: Beszterci Béla, Brezina Zsolt, Cserpák Zoltán, Frankovics László
Póttagok: Paulik Tamás, Szabó Gyöngyi
 
Tagsági- és Szakmafelügyeleti Bizottság:

Elnök: Berecz László
Tagjai: Gyöngyösi Tamás, Mudri Attila
Póttagok: Guthy Judit Eleonóra, Tisza András

Jelölőbizottság:

Elnök: Zsigó Bálint
Tagjai: Béres Csaba, Trenka Zoltán
Póttagok: Horváth Judit

Küldöttek:
Végh József, Szatmári István, Berzeviczy László, Gáva Attila, Szabolcsiné Rezsőfi Ágnes, Tóth József Tamás, Dr. Szabó László

Pótküldöttek:
Cserpák Zoltán, Guthy Judit Eleonóra, Kulcsár Attila DLA

 
 
A képeket készítette: Vargáné Kolozs Marianna "Marianna Photography"

Létrehozás időpontja: 2021-10-05 17:05:46
Utolsó módosítás időpontja: 2021-10-05 17:08:46
Cimkék: szabolcs, tisztújítás, szatmár, bereg, megye, szbszm, mék, tek; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 5154
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46718