KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Europe 40under40® díj

Két építész Magyarországról Deilinger Tamás, a Csongrád-Csanád Megyei Kamara tagja, és Domokos Balázs a Budapesti Építész Kamara tagja, nyerték el az idei Europe 40under40® díjat.

Az Europe 40Under40® az a program, amely az európai tervezők és építészek következő új, tehetséges generációját keresi. A program célja, hogy támogassa az új és feltörekvő tervezői tehetségeket, akik befolyásolhatják az európai építészeti tervezés, gondolkodás és elmélet közeli jövőjét, ami közvetlen következményekkel jár a jövő környezetére és a jövőbeli európai és nemzetközi városokra. A lényeg az, hogy az Európai Unióban és Európa más országaiban dolgozó 40 legígéretesebb feltörekvő építész szakembert szélesebb körben ismerjék el, elősegítve és ezzel is ösztönözve az új tehetségeket és az új kreatív gondolkodást.

Ezt a díjat azok az európai 40 évnél fiatalabb építészek kaphatják meg, akiket a The European Centre for Architecture Art Design és a Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design szervezetek szakemberei a jelentkezők közül kiválasztanak, évente összesen 40 fiatal építész. Ők azon új generáció feltörekvő építészei, akik előremutató szemléletükkel és munkájukkal nagyban formálják és alakíthatják a jövő városi tereit, épületeit.

forrás: https://www.europeanarch.eu/europe-40under40.html


Létrehozás időpontja: 2021-12-12 20:24:22
Utolsó módosítás időpontja: 2021-12-13 14:50:20
Cimkék: europe, under, 40, díj, eredmény, magyar; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 5259
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46829