KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Bello-Expert – szerelt fülkék, kabin rendszerek

Közösségi mosdók belső térelhatárolására a szerelt paraván-fal rendszerek korszerű és költséghatékony megoldást kínálnak.

Fontos ugyanakkor, hogy ezek megfelelő minőségben készüljenek el. A felhasználás jellegéhez igazodóan meg kell találni az oda való kivitelt, amely igazán tartós és strapabíró megoldást biztosít, ráadásul ezt minél magasabb esztétikai színvonalon.

Tapasztalatból állítom, hogy egy közösségi mosdó esetében nincs „kis igénybevétel” – mondja a piac egyik meghatározó szereplője, a Bello-Expert Kft. ügyvezetője, Belházi Tamás.

Érdemes mindig egy kicsit professzionálisabb, masszívabb típust választani, mint amit első gondolatra betervezne az ember. A jó alapanyagválasztáson túl a megfelelő vasalatnak, élzáró profil rendszernek is döntő szerepe van – egy kiváló minőségű kabin így bár nem a legolcsóbb ajánlat lesz, de a plusz költség bőségesen megtérülhet ha hosszú távra építünk.

Nincs két egyforma helyszín, így a fülkék a pontos illeszkedés érdekében minden esetben előzetes helyszíni felmérés alapján, egyedileg készülnek. Standard elemeket csak zuhany válaszfalakból készletezünk. Számtalan különleges igényt teljesítettünk már, legyen szó akár extra színekről vagy speciális alaprajzról. Büszke vagyok rá, hogy cégünk valóban teljes körű szolgáltatást nyújt: az előzetes tanácsadástól, helyszíni felméréstől kezdve a szállításig és helyszíni beszerelésig. Az alkatrész utánpótlás természetesen megoldott, illetve az esetlegesen szükséges karbantartásokat, szervizeléseket is saját, tapasztalt és képzett szakember gárdával tudjuk vállalni – mondja Belházi úr.

A Bello-Expert Kft. kínálatában szereplő főbb kabin típusok:

  • ES-SV 18plus: 18 mm vastag tömör faforgács lap alapanyag, az élek minden oldala eloxált alumínium profillal szegve. Rozsdamentes lábakkal és zár-retesszel szerelve.
  • ES-SV 28: 28 mm vastag tömör faforgács lap alapanyag, az élek minden oldala eloxált alumínium profillal szegve. Rozsdamentes lábakkal, alumínium kilinccsel szerelve.
  • ES-SV C13: 12/13 mm vastag vízálló tömör compact lap alapanyag, mart (lekerekített) élekkel – külön élzárást nem igényel. Rozsdamentes lábakkal és zár-retesszel szerelve.

Részletes információ és képek a www.kabingyar.hu weboldalon.

www.belloexpert.hu

_____ F Ü R D Ő S Z O B Á K ________ K Ö Z Ö S S É G I _ M O S D Ó K ________ B E L T É R I _ A J T Ó K _____


Létrehozás időpontja: 2022-01-03 13:07:12
Utolsó módosítás időpontja: 2022-01-03 13:11:34
Cimkék: bello, 2022, közösségi mosdók, fürdőszobák, beltéri, ajtók; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 4937
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46858