KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tisztelt vitorlázó építész barátaim! - Építész Regatta

A 2022-es évben sem maradhat el egyik legkedveltebb eseményünk, az immáron jubileumi évet ünneplő XV. Építész Regatta vitorlásverseny.

A rendezvény alapítójaként engedjétek meg, hogy tisztelettel meghívjalak Benneteket a Magyarországon egyedülálló, környezettudatos építészek számára megrendezett amatőr nyílt verseny-sorozat, a XV. Építész-BE LIGHT! Regatta Nagydíj vitorlásversenyre.

A verseny időpontja: 2022. június 24-25-26.

A verseny helyszíne: Balatonlelle, Bl Yacht Club – Keszthely, BAHART kikötő

Az elmúlt időszak korlátozásai sem rendítették meg a résztvevők kedvét, így az eseménysorozatunk évről-évre növekvő érdeklődésnek örvend. Nagyon jó érzés ez, hiszen tudjátok ez az esemény az egyik szívügyünk. Köszönöm az eddigi éveket, bízom benne, hogy idén is találkozunk és együtt ünnepeljük meg az eltelt 15 évet, ami mindannyiunk közös sikere is egyben.

Idén a 15-ös szám kiemelt jelentőségű az Építész Regatta évfordulója mellett, hiszen idén 150 éves az építészoktatás Magyarországon. Számunkra kiemelt fontosságú a fiatalok támogatása és a generációk találkozása, az esemény keretein belül is ezt szeretnénk erősíteni.

A tavalyi közös sikereket folytatva idén is névadó fő támogatónként köszönthetjük a BE LIGHT! Kft-t, amelyet az ország egyik legnagyobb és magyar tulajdonban lévő világítástechnikai vállalataként ismerhetünk, akik a szakmai tudásuk és elkötelezettségük mellett a jó hangulatért is felelnek.

A június 24-26. között zajló program a balatonlellei Yacht Club kikötőjéből indul, a regatta előestéjén rendezett welcome partival. A második napon zajlik a verseny, amelynek eredményhirdetése egy könnyedebb elegáns szabadtéri kerti vacsorával és eredményhirdetéssel zárul a Keszthelyi Yacht kikötő teraszán, utána zenés mulatság éjjelig.

Reméljük, hogy elfogadjátok a meghívásunkat és irodáitok csapatával, de mindenképpen legalább két építésszel hajónként részvételetekkel kifejezitek együvé tartozásunkat, a magyar építészek közösségének egységét. Fontos ezekben a bizonytalan és vészterhes időkben az összefogás és ennek összetartó ereje, ahogy ez ebben a gyönyörű sportban is tetten érhető. A versenysorozattal, illetve a Nagydíjjal kapcsolatban bármilyen további kérdésetek lenne készséggel állunk a rendelkezésére. Hajó és szállás bérlési lehetőséget a honlapon hirdetjük.

 

Az Építész Nagydíj hivatalos weboldala: www.epiteszregatta.hu

A rendezvény archívumai: https://epiteszregatta.hu/tartalmak/media/

Információ: Baráz Patrícia +36 30 727 1167, Borsay Attila +36 20 546 7643


Létrehozás időpontja: 2022-05-02 12:37:59
Utolsó módosítás időpontja: 2022-05-02 12:39:25
Cimkék: regatta, építész, vitorlázó; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 3665
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47016