KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Bemutatkozik a SIXBAU BLOCK falazott építési rendszer!

Speciális, nagyméretű könnyűbeton falazóelemek alkalmazására épülő hagyományos építési rendszer.

Új ház építése esetén rendkívül fontossá vált a megrendelők szemszögéből a következő két tényező: a költségek kiszámíthatósága, előre tervezhetősége, valamint a gyorsaság, az idő. A SIXBAU BLOCK falazott építési rendszer az ingadozó alapanyagárakhoz képest már az építkezés tervezési szakaszában kiszámítható költségű. A hosszas, évekre elnyúló építkezés pedig pár hónapra rövidül.

Miből áll ez a technológia?

Az építési rendszer alapja a SIXBAU gBlock „tégla”, amely korábbi társaitól csak a formáját örökölte meg. Alapanyaga a polisztirolbeton, melynek számos jó tulajdonságát sikerült előnyösen ötvözni a gBlock falazóelemben. Kiváló komfortérzetet nyújt, igen jó hőszigetelő tulajdonsággal bír, ezért az ebből épült egyrétegű falazatoknál nincs szükség további homlokzati hőszigetelés alkalmazására. Nagy méretéből adódóan az építés folyamata gyorsabb, amivel a kivitelezési idő és költség jelentősen csökkenthető, kedvező tömege pedig könnyű mozgathatóságot biztosít, ezért kevésbé terheli a dolgozót. A SIXBAU által kínált építési rendszer tökéletesen alkalmas földszintes és többszintes családi házak építésére, társasházak, közösségi épületek építéséhez, valamint vasbeton-, és egyéb vázas épületszerkezetek, csarnok-, és üzemépületek, ipari-, és mezőgazdasági épületek vázkitöltő falazatainak építéséhez is.

A SIXBAU Block építési rendszer segítségével kiváló energetikai jellemzőkkel, és kiváló tűzbiztonsági értékekkel rendelkező épületek hozhatók létre. A SIXBAU által gyártott egyrétegű falazatra épülő építési rendszer kiemelkedő előnye, hogy az elvárt hőszigetelő értékeket utólagos, vagyis kiegészítő homlokzati hőszigetelő rendszer alkalmazása nélkül is képes biztosítani, így jelentősen csökkenthetők a felmerülő költségek. A rendszer alap elemkészletének tagjai a SIXBAU gBlock falazóelem, a SIXBAU gWall válaszfalelemek, a SIXBAU gPanel, a SIXBAU Remix, valamint a SIXBAU Deck födém és SIXBAU Roof szeglemezes tetőszerkezet. Mivel a szerkezetkész épülethez szükséges minden építőanyag és épületszerkezeti elem beszerzése egyetlen partnertől történik, így egyszerűsödnek az építkezés során a beszerzéssel, valamint a logisztikával összefüggő teendők, amivel szintén sok időt és pénzt lehet megtakarítani.

Miért ez az építési rendszer?

  • Kiváló hőszigetelő képességű, nem szükséges mellé további homlokzati szigetelés.
  • Építési folyamata gyorsabb, mint a hagyományos épületeké.
  • Az építkezés költsége kiszámítható.
  • Kiváló tűzbiztonsági értékű.
  • Gyorsabbak és egyszerűbbek a beszerzéssel és a logisztikával összefüggő teendők.
  • Földszintes és többszintes családi házak, társasházak, közösségi épületek, vasbeton-, és egyéb vázas épületszerkezetek, csarnok-, és üzemépületek, ipari-, és mezőgazdasági épületek vázkitöltő falazatainak építéséhez is tökéletes.

További információval kapcsolatban látogasson el a www.sixbau.hu weboldalra!


Létrehozás időpontja: 2022-05-16 18:16:25
Utolsó módosítás időpontja: 2022-05-16 18:17:53
Cimkék: sixbau, szerelvény, block,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 5002; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47051