KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A fejlődés útja: Kingspan Evolution – egyedülálló homlokzatok

A Kingspan küldetése az, hogy innovatív és fenntartható építészeti homlokzati megoldásokat tervezzen, fejlesszen és kínáljon, hogy megfeleljen az építészek és építőipari szakemberek igényeinek az iparágak széles körében. A Kingspan csoport részeként a Kingspan folyamatosan dolgozik a modern és hatékony építési megoldások kifejlesztésén, miközben gondoskodik bolygónk jövőjéről.

Minden épületnél kulcsfontosságú szerepet töltenek be a külső falak és a homlokzatburkolatok. Amellett, hogy elválasztják az épület belső és külső részét és védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben az épület látványát is meghatározzák. Ezért meg kell felelniük a műszaki szabványok támasztotta egyre szigorodó követelményeknek, valamint az épület funkciójától és környezetétől függően meg kell tudniuk valósítani az építészeti elképzeléseket. Napjainkban népszerű megoldásnak számítanak a többrétegű külső térelhatároló falak is, amelyek esetében minden rétegnek megvan a maga funkciója, ezért egyenként kell elhelyezni őket. Létezik ugyanakkor egy alternatív megoldás, amely lehetővé teszi az építőmunkások munkaterheinek minimalizálását, ugyanakkor kiváló műszaki és esztétikai jellemzőkkel bír.

A többrétegű kialakítást felváltó innovatív panel

A Kingspan moduláris építészeti rendszerei minden szempontból innovatívnak minősülnek. Egyetlen előregyártott elem magában foglalja a kiváló szigetelést nyújtó hőszigetelő magot és a tömör, sima és elegáns bevonatot. Az építési helyszínen mindössze össze kell kapcsolni két panelt, és máris felépíthető egy használatra kész, minden funkcióját ellátó külső fal. Technológiánk lehetővé teszi a projekt hatékony és a terveknek megfelelő kivitelezését. Ugyanakkor minimálisra csökkenti a kivitelezési hibák kockázatát. Mivel a panel elhelyezése nem igényel nedves munkát, bármely időjárási körülmények között telepíthető. A Kingspan legújabb, Evolution névre keresztelt rendszere egy újabb lépés a homlokzati innovációk felé vezető úton. A megoldás egyediségét az QuadCore® és IPN habból készült mag adja, amely könnyebb a korábban használt ásványgyapotnál. Amellett, hogy megkönnyíti a munkát, panelünk lehetőséget nyújt a kivitelezőnek arra, hogy tágasabb tereket alakítson ki ugyanazon a területen.

Rugalmas homlokzatkialakítás

Evolution rendszerünk biztosítja az előregyártott megoldások minden előnyét, ugyanakkor rendkívüli rugalmasságot nyújt az esztétikus homlokzatok tervezéséhez. Bár az egy darabból álló panelek a többrétegű panelekéhez hasonló szerkezettel rendelkeznek, képesek olyan vizuális hatást kelteni, mint amelyet korábban csak a számos elemből álló összetett rendszerek tudtak biztosítani. Ezért a Kingspan moduláris rendszerei ideálisan alkalmazhatók azokban a projektekben, ahol kiemelt fontosságú a vizuális megjelenés. Paneljeinket a világ minden táján használják lenyűgöző funkcionális közösségi épületek, irodák, bevásárlóközpontok és sportlétesítmények építéséhez. Az építész meghatározhatja a panel számos jellemzőjét, például a méretét, az elemek elrendezését, az illesztések szélességét, a bevonat típusát és színét, így szabadon variálhatja az épület megjelenését. A kiváló minőséget képviselő Evolution panelek rugalmasságuknak köszönhetően idomulnak minden projekthez, így valóra váltják a legmerészebb építészeti elképzeléseket is. Ráadásul leegyszerűsítik a homlokzat tervezési folyamatát, hiszen csupán egy réteggel kell számolni a tervezés során. A Kingspan műszaki részlegének szakértői készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy támogatást nyújtsanak műszaki kérdésekben, míg az építészek munkáját nagyban megkönnyíthetik például a CAD részletek és a BIM könyvtárak.

A Kingspan stabil partner és dinamikusan fejlődik a homlokzati rendszerek kategóriájába tartozó termékek vezetőjeként és szakértőjeként. Mindezt a folyamatos termékfejlesztési munkának, a piaci részesedés növelésének és a következetesen megvalósított értékesítésbővítési stratégiának köszönhetjük Közép-Kelet-Európa országaiban.


Létrehozás időpontja: 2023-02-23 10:24:08
Utolsó módosítás időpontja: 2023-02-23 10:28:09
Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 2384; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47431