KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

XXVII. Országos Főépítészi Konferencia - kapcsolódó kutatás

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Magyarországon dolgozó település- és területi tervezők tapasztalatait, és véleményét szeretnénk megismerni a Társadalomtudományi Kutatóközpont (TK) Szociológiai Intézete, és a Magyar Urbanisztikai Társasáság (MUT) közös kutatásában a tervezés működéséről, a tervezéshez szükségesnek tartott kompetenciákról, és a MUT lehetséges szolgáltatásaival kapcsolatban.

Ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk ezekről, a célunk az, hogy minden Magyarországon dolgozó szakember tapasztalatait, és véleményét – az építészek mellett más szakterületek képviselőinek véleményét is – megismerjük. Emiatt minden válasz nagyon fontos a számunkra.

Kérjük, hogy válaszoljon a kutatás keretében összeállított online kérdőívre, amelynek kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe. A válaszadók az elemzés során semmilyen módon nem lesznek beazonosíthatók. A kérdőív itt elérhető: https://regiodata.info/index.php/947464?lang=hu

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül a kutatással kapcsolatban, szívesen válaszolunk rá, kérjük, keresse Kőszeghy Leát a tervezes.szociologia@tk.hu e-mailcímen.

Közreműködését előre megköszönve, tisztelettel:

Csizmady Adrienne, Kőszeghy Lea
Szociológiai Intézet

Társadalomtudományi Kutatóközpont, MTA Kiváló Kutatóhely
Centre for Social Sciences, Hungarian Academy of Sciences Centre of Excellence
1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 4.

Létrehozás időpontja: 2023-03-07 20:22:38
Utolsó módosítás időpontja: 2023-03-10 16:19:10
Cimkék: xxvii, országos, főépítészi, konferencia,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 3155
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47447