KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

5324 Tomajmonostora, Széchenyi út 59., Hrsz: 237

Tisztelt Kollégák!

A Tomajmonostora, Általános Iskola (5324 Tomajmonostora, Széchenyi út 59., Hrsz: 237) és a Tiszasülyi Szociális Szolgáltató Központ (5061 Tiszasüly, Kiséri út 20.) energetikai felújítása ás akadálymentesítése kiviteli terveinek elkészítésére szerződést kötöttem az MG Építész Kft.-vel (képviseli Dr. Márkus Gábor).  

A tervek átadása után, a szerződés alapján a megrendelő az elvégzett munkáról teljesítésigazolást állított ki, a számlát befogadta, de a tervezési díjat a mai napig nem fizette ki.

Ezennel kijelentem, hogy az anyagiak rendezéséig a kiviteli terv semmilyen módon való felhasználásához nem járulok hozzá.

Rózsa Sára
É 13-1153
+36 20 206 32 49

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2018-06-21 19:21:56
Utolsó módosítás időpontja: 2018-07-05 13:33:44
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 10768
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44787