KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A Construma 2020. őszén kerül megrendezésre!

A Hungexpo Zrt. vezetősége figyelembe véve a koronavírus-járvány terjedését, az előzetes optimista becsléseket meghaladó, hosszabb időtávú hatását, a CONSTRUMA építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign kiállítások megrendezését egy még későbbi időpontra helyezi át.

A március 11-én kialakult vis maior helyzetre tekintettel halasztásra megjelölt júniusi időpont helyett az új időpont: 2020. október 7-11.

Jelenlegi információink és a Hungexpo Zrt-vel történt egyeztetés alapján a Construmán a tantermi kötelező továbbképzés október 7-én (szerdán), a MONTÁZS 2020, azaz az építész kamarai szakmagyakorlókat érintő aktuális témák - MÉK szakmai továbbképzés október 8-án (csütörtökön) kerül megtartásra!

Mindenki, aki a korábbra meghirdetett időpontra történő jelentkezését követően rendezte a képzés díját, automatikusan átkerült már az új időpontban tartandó képzésre (erről értesítőt küldünk számukra).
Azon jelentkezéseket, ahol a képzés díját korábban nem rendezték, töröltük.

A képzésekre történő jelentkezéseket a kormány által elrendelt korlátozó intézkedések visszavonását követően nyitjuk meg!


Létrehozás időpontja: 2020-04-07 11:25:45
Utolsó módosítás időpontja: 2020-04-23 11:50:24
Cimkék: Construma, Hungexpo; Beküldő: Dér Andrea
Megtekintések száma: 8357
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45964