KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A MÉK online felmérés eredményei a koronavírus-járvány hatásairól

A Magyar Építész Kamara a koronavírus-járvány kapcsán az elmúlt napokban országos online felmérés keretében kérdezte meg a szakmagyakorlók teljes körét arról, hogy mit tapasztalnak a gyakorlatban, mik a kilátásaik és milyen intézkedéseket tartanának szükségesnek a járvány negatív hatásainak enyhítésére.

A 9685 aktív szakmagyakorló közel 30 %-a, 2777 ember válaszolta meg a kérdőívet, ezt az aktivitást ezúton is köszönjük minden kitöltőnek!

Az alább elérhető anyagokban találhatóak a kérdőív vállalkozásokra és alkalmazottakra vonatkozó felmérési adatai, grafikonjai, valamint az egyes kérdésekre adott válaszok elemzése.

Szakmai Kamaraként az a feladatunk, hogy a felmérés alapján jelezzük a járvány okozta negatív jelenségeket a döntéshozók felé, hogy igyekezzünk mérsékelni ennek a folyamatnak a negatív hatásait mind a gazdaságra, mind az építőipari ágazatra, mind pedig a Kamaránk tagjaira!

Véleményünk szerint az elemzést követően kidolgozott javaslataink, melyeket önálló hírben olvashatnak, enyhíthetik a járvány negatív következményeit, és biztosítékot nyújthatnak arra, hogy a járvány elmúltával a gazdaság mielőbb talpra tud állni, és közös erővel vissza tudunk térni a járvány előtti időszak gazdasági növekedési pályájára.

A Magyar Építész Kamara javaslatai a koronavírus-járvány negatív hatásainak enyhítésére (2020.04.20.)

Budapest, 2020. április 20.


Létrehozás időpontja: 2020-04-21 07:19:48
Utolsó módosítás időpontja: 2020-04-21 07:19:48
Cimkék: MÉK, felmérés, eredmény; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 10858
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45991