KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

A Mapei Composer-rel időt takaríthat meg a tervező

A mai kor követelményeinek megfelelően alkotta meg a Mapei a magyar építészek által legkedveltebb építész szoftver, az Archicad kiegészítőjeként készült programot, a MAPEI Composer-t, mellyel a tervezők a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban betervezhetik a Mapei által segítségként létrehozott rétegrendeket. Ki lehet jelenteni, hogy a program egyedülálló a magyar és talán a nemzetközi piacon is.

A MAPEI Composer-nek számos jó tulajdonsága van, melyek közül kiemelhető, hogy időt takarít meg a tervezőnek. A program segítségével könnyen és egyszerűen betervezhetőek a Mapei által javasolt rétegrendek, így segítve a tervezés hatékonyságát.

A Mapei Magyarországon 15 termékvonalon képviselteti magát, s a termékek nagy része, közel 80 rétegrend bekerült a Composer adatbázisába. A későbbiekben a tervezői igények alapján, illetve az új termék bevezetésével mind az építőanyagok, mind pedig a rétegrendek adatbázisának bővítése a további tervek között szerepel. A tervező ezen kívül saját maga is létrehozhat és felhasználhat építőanyagokat a programban. Nem kell tehát attól tartani, hogy valamilyen anyag vagy rétegrend kimarad a választékból. A rétegrendek és az építőanyagok pedig gyorsan kereshetők a megfelelő mezőbe történő kulcsszavak beírásával.

Az adatbázisba bekerült építőanyagok és rétegrendek szakmailag kipróbált és pontos megoldások.

A program elsajátítása nem kíván extra erőfeszítést, a gyakorlott Archicad-es tervező azonnal ráérez a Composer használatára is, hiszen mind az építőanyagok, mind a rétegrendek a jól megszokott Archicad-es attribútumokhoz hasonlók.

Tervező partnereink minden szempontból naprakészek lehetnek a Composer használatával, hiszen a jövőben az építőanyag és a rétegrend adatbázis folyamatos karban tartása a terv, online frissítése egy gombnyomásra megvalósítható a programban.

A tervezők által létrehozott saját (és gyártói) adatbázisok egymás között megoszthatók, az import és export funkciók segítségével, .xml kiterjesztésű file-ok létrehozásával, illetve beolvasásával. Az online frissítés pedig szintén gombnyomásra megvalósítható.

Töltse le a programot, az oktató videókat és használati kézikönyveket, hogy felfedezze ezt az egyedülálló fejlesztést!

Ha szakemberként, tervezőként elvárás, hogy frissen tartsa a tudását, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a megrendelőnek vagy ismerni szeretné az újdonságokat, szakmai tanácsokat, akkor iratkozzon fel a Mapei heti hírlevelére, hogy rendszeresen információkkal, újdonságokkal, tanácsokkal gazdagodjon!


Létrehozás időpontja: 2021-10-01 00:00:00
Utolsó módosítás időpontja: 2021-10-01 09:12:04
Cimkék: mapei, composer, tervező, program, letöltés; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 6661
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46654