KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Antal Tibor - Székesfehérvár városközpont rekonstrukciós terve

Tájékoztatom a Tisztelt Kollégákat, hogy 1972. június 26-án sikeresen megvédtem a Székesfehérvár városközpont rekonstrukciós terve c. diplomatervemet. A tervezési terület Székesfehérvár középkori várfalakkal határolt része. Ezen a területen belül lévő minden egyes épület építészeti megformálása és rendeltetése meghatározásra került. Kralovánszky Alán főrégész biztatására javaslatot tettem a Szent István király által alapított Királyi Bazilika, koronázó- és temetkezési templom rekonstrukciójára, a Romkert területén történő újrafelépítésére is.

A szerzői jogról szóló törvény értelmében az építészeti és városépítészeti alkotás jogát az esetleges átdolgozás jogára is kiterjedően fenntartom, és megillet a mű egységének védelme.

Antal Tibor építészmérnök
É 01-3830, TT/1É 01 3830


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2014-09-25 16:09:22
Utolsó módosítás időpontja: 2014-10-07 06:09:07

Megtekintések száma: 12735
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42281