KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Architectum 2021

Tisztelt Építész Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a Wienerberger konszern által kiadott nemzetközi építészeti lapnak, az Architectumnak 2021-es tavaszi száma, mely nemcsak nyomtatott formában olvasható, hanem három nyelven (angol, német, francia) online is elérhető az alábbi linken:

https://www.architectum.com/roof-and-facade.html

A 2021-es év tavaszi számának témája a tető és homlokzat. Folyóiratunkban különleges építészeti megoldásokat mutatunk be, ahol a funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt kapnak a kreatív felhasználási módszerek is, mellyel egyedi megjelenést kölcsönözhetünk épületeinknek.

Engedje meg, hogy inspirációt nyújtsunk Önnek következő projektjéhez, legyen szó akár különálló családi házról, társasházról vagy középületről. Részletgazdag képekkel illusztrált cikkeinkben bemutatjuk, hogy miként lehet modern, dinamikus hangulatot elérni a homlokzat színének tudatos megválasztásával.

Ezek mellett az ASP Architecture építészével is interjú olvasható, melyben az olvasó megismerheti a fa és cserép termékek együttes felhasználásának innovatív formáit. A cikkben bemutatott magas ökológiai értéket képviselő passzív ház több díjat is elnyert, az itt felhasznált alapanyagokról részeletesen olvashat a magazinban.

A fenti linken megadott weblapon - gyors regisztráció után - lehetősége van megtekinteni az összes eddig megjelent Architectum kiadványt pdf formátumban.

Ha Ön nyomtatott példányt szeretne, annak igénylésére is van lehetőség: kérjük küldjön egy emailt az alábbi email címre és mi ingyenesen kipostázzuk az Ön részére az angol nyelvű kiadványt:

Email: info@wienerberger.hu

 

Kellemes időtöltést, jó olvasást kíván a Wienerberger csapata!


Létrehozás időpontja: 2021-04-26 16:28:34
Utolsó módosítás időpontja: 2021-04-26 16:29:16
Cimkék: wienerberger, 2021, architectum,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7248; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46494