KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Austrotherm oktatási segédanyagok szakiskoláknak

A járvány miatt elrendelt kijárási korlátozás nehéz helyzetbe hozta az oktatási intézményeket, különösen azokat, melyek gyakorlati oktatást is adnak. Az elméleti alapokat ugyan távoktatásban is át lehet adni, de itt is viszonylag korlátos a digitális oktatási segédanyag.

Az Austrotherm Kft. azzal tud segít ebben a nehéz helyzetben, hogy honlapunkon készítettünk egy oldalt a szakiskolák számára (https://www.austrotherm.hu/tudastar/oktatasi-anyagok-szakkepzo-centrumok-szamara), ahol összegyűjtöttük a rendelkezésünkre álló videó anyagokat, melyek az épületszigetelés aktuális kérdéseiről szólnak, és a fontosabb szerkezetek hőszigetelési kérdéseit taglalják. A videókhoz rövid teszt is tartozik, ahol a diákok felmérhetik tudásukat a témában, így a számonkérésre is lehetőséget teremtettünk.
 
A legaktívabb iskolát megjutalmazzuk: az az iskola, amelynek a diákjai a legnagyobb számban regisztráltak a tudástesztekre (2020. szeptember 1-ig beérkezett adatok alapján), 50.000 Ft értékű szakkönyv utalványt kap az Austrotherm-től.

Reméljük, hasznosítani tudják a segédletet, és ha akár az anyaggal, akár a hozzáféréssel kapcsolatban bármi kérdés lenne, keressenek meg, szívesen segítünk.

Jó egészséget kívánva üdvözlettel: Austrotherm Kft. 


Létrehozás időpontja: 2020-04-22 14:16:35
Utolsó módosítás időpontja: 2020-04-22 14:18:23
Cimkék: austrotherm, koronavírus, segítség, oktatás, szakiskola; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 9391
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45996