KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Beton pályázat

Akár 600 ezer forintos jutalmat is érhet egy építész terve: ismét fókuszban a legszínvonalasabb beton megoldások!

A Beton.hu által immáron ötödszörre kiírt pályázat bruttó 2 millió forint összdíjazású.  Fontos célkitűzése, hogy megismertesse nem csak a szakmával, de a közvéleménnyel is azokat a köz- és lakóépületeket, üzemeket, telephelyeket és egyéb, kreatív megoldásokat, amelyek esetében a tervezés és a megvalósítás során a központi elem a beton volt.

Az elmúlt négy év sikeres és magas színvonalú pályaművei megerősítették a tényt a szervezőkben, hogy szükség van a pályázat kiírására. A 2018-as évhez hasonlóan, idén is egységes keretben, de külön kategóriákban díjazzák a tervezők és a hallgatók beküldött műveit.

A Beton.hu felhívására elsősorban olyan építésztervezők, belső építészek, kreatív alkalmazók projektjeit, valamint egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan alkalmazzák azt. Emellett a hallgatók olyan munkákat mutathatnak be, amelyek a betonhoz, alapanyagaihoz, valamint a hozzá társuló technológiához kapcsolódnak.

Pályázni az alábbi 3 kategóriában lehet:

- Betonépítészet tervezőknek

- Betonépítés, építészet egyetemi hallgatóknak

- Anyag, technológia egyetemi hallgatóknak 

A pályázat beadási határideje: 2019. június 30. 24:00

A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont.

Ismerje meg a 2018-as év nyertes pályázatait ezen a linken!

További információ és a pályázatok benyújtása: http://beton.hu/palyazat/ 


Létrehozás időpontja: 2019-05-20 13:29:01
Utolsó módosítás időpontja: 2019-05-20 13:33:01
Cimkék: beton, pályázat, hazai, díj, 2019; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 11556
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45305