KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Budakeszi, Kelta köz 7011/5 hrsz.

Ezúton értesítem a Tisztelt Kollégákat, hogy a Budakeszi Kelta köz 7011/5 hrsz-ú telekre irodánk kifizetetlen tervezői művezetéssel rendelkezik.
 
Kérek minden Kollégát, hogy (összhangban a Kamara Etikai Szabályzatával) amennyiben tervezési művezetési feladattal keresik meg Önöket, haladéktalanul lépjenek kapcsolatba irodánkkal, és az elszámolás megtörténtéig tervezési művezetési munkát a területre ne vállaljanak.

Takács S. Sándor
É/1 01-2535

Térrend Stúdió
30/ 9593-104

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2019-07-15 19:53:12
Utolsó módosítás időpontja: 2019-07-19 11:39:41
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, budakeszi, kella, köz; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 8993
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45401