KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Construma 2020. október 7-11.

2020. október 7-11. között kerül sor az idei Construma építőipari szakkiállításra a Hungexpon. Az építész kamarai szakmagyakorlók 1 továbbképzési pontot kapnak a kiállítás megtekintéséért. Az igazolás a MÉK standján vehető át, az A pavilon 302 H  standon.

A Kamara és a Hungexpo együttműködése következtében az építész kamarai szakmagyakorlóknak továbbra is ingyenes a szakmai napokon a belépés, amennyiben az alábbi linken előre beregisztrálnak és a kapott belépőt nyomtatva magukkal viszikhttp://www.construma.hu/mek
Akár háromszor is lehet regisztrálni és mindhárom szakmai napon részt venni. A belépés csak a 3 szakmai napon, szerdán, csütörtökön és pénteken díjmentes, azonban szakmai továbbképzési pontot a szombati és a vasárnapi látogatásért is lehet igényeli a MÉK standján. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztrációt követően az e-mailben kapott belépőn szereplő vonalkóddal lehet az 1 pontos továbbképzési igazolást átvenni. (technikai okokból az igazolásokat  10.00 és 17.30, vasárnap pedig 10.00 és 16.30 között tudjuk kiadni).
III. kapunál üzemelő előregisztrációs kapunál sorban állás nélkül tud belépni a kiállítás területére.

A MÉK október 8. csütörtökön szakmai továbbképzést tart az A pavilon I. emeletén található konferenciateremben Montázs, azaz a kamarai szakmagyakorlókat aktuálisan érintő témák címmel a Felelősség témakörében.  A továbbképzésen történő részvételért 2,5 továbbképzési pont jár.

A Hungexpo komoly erőfeszítéseket tesz a kiállítás biztonságossá tételéért, amelyből két pontot emelünk ki a maszkviselési kötelezettségen túl:
- A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletének ellenőrzése kihelyezett hőkamerás kapuval, amely fertőtlenít is áthaladáskor
- Belépés előtti kötelező kézfertőtlenítés a bejáratoknál


Létrehozás időpontja: 2020-09-24 15:48:53
Utolsó módosítás időpontja: 2020-10-09 21:20:28
Cimkék: construma, 2020,; Beküldő: Dér Andrea
Megtekintések száma: 10329
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46209