KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Csatlakozz a TRUST YOUR ARCHITECT! csapatához

TRUST YOUR ARCHITECT!

Csatlakozz hozzánk szervezőként!

Ha szívesen formálnád velünk együtt az építészeti közéletet és közgondolkodást, akkor jelentkezz a KÉK által szervezett Trust Your Architect! csapatához!

Rövid bemutatkozásodat (3-4 mondat) küldd el a trustyourarchitect@googlegroups.com email címre február 6-ig!

Új motort, friss energiát és lelkes csapattagot keresünk a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) Trust your Architect! projektjéhez! A 2022-es évad tavaszi félévében új formátummal indulunk, ennek te is részese lehetsz.  Ha úgy érzed, szívesen veszel részt építészeti közügyekben, boldogan szervezel, írsz és mondasz véleményt a szakma jövőjéről, akkor köztünk a helyed! Küldj nekünk egy rövid bemutatkozást (3-4 mondat) a trustyourarchitect@googlegroups.com email címre 2022. február 6-ig és felvesszük veled a kapcsolatot!

A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) 2015 óta szervezi meg havi rendszerességgel a Trust your Architect! kerekasztal-beszélgetéseket. A program elsősorban pályakezdő építészeknek szól azzal a céllal, hogy az egyetem elvégzését követően könnyebben találjanak munkát a fiatalok. A KÉK ebben úgy segít, hogy aktuális témákat feszegető beszélgetésekre már tapasztalattal rendelkező szakmagyakorlókat ültet egy asztalhoz azért, hogy az érdeklődők első kézből értesüljenek az adott terület legfontosabb információiról, kihívásairól és lehetőségeiről.

2019-ben jelent meg a könyvünk, amiben interjúkon és tanulmányokon keresztül, írásos formában is elérhető az a tudásanyag, ami oly sok éven át összegyűlt a Trust your Architect! események során. 2020 tavaszától pedig féléves tematika mentén beszélgetünk olyan átfogó témákról, mint a lakhatás vagy a fenntarthatóság. Ezt az irányt továbbgondolva megújult formatumot alakítunk ki. Gyere, légy része, alakítsuk ki együtt az új TRUST-ot.

További infók a projektről

Kerekaszal-beszélgetések videói


Létrehozás időpontja: 2022-01-26 13:58:36
Utolsó módosítás időpontja: 2022-01-26 14:03:05
Cimkék: trust, your, architect, kek; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 4871
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46886