KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Európai TOP 10-ben a Terrán Generon

Az Energy CIO Insights magazin 2020-ban Generon tetőcserepével Európa legjobb 10 napelem technológia szolgáltatója között ismerte el a Terránt. A floridai kiadvány folyamatosan nyomon követi az energetika és a megújuló energia területén legkiemelkedőbb megoldásokat, valamint évről évre rangsorolja azokat.

Az energetika és a megújuló energia piacán megjelenő termékek közül idén a Terrán Generon napelemes tetőcserepet emelte ki az Energy CIO Insights magazin a hagyományos napelem technológia újradefiniálásáért, valamint azért, mert úgy ítélték, hogy tökéletes 21. századi megoldást jelent, hatékony és esztétikus egyben.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Terrán Generont azon 10 vállalat között üdvözölhetjük Európában, melyek szerepelhetnek a Solar Technology különkiadásban” – mondta Laura Davis, vezető szerkesztő.

A megújuló energia a fenntartható építészet, továbbá a rezsiköltségek minimalizálása miatt is kiemelten fontos napjainkban.

„A közép-európai régióban az elmúlt években egyértelműen megfigyelhető a telepített napelemek számának jelentős növekedése, ezzel párhuzamosan pedig a solar paneleknek is fejlődniük kell. A tető síkja fölé telepített napelemtáblák egy épület megjelenését tekintve is zavaróak, és számottevő terhet jelentenek a tetőszerkezetre nézve. A Terrán Generon hatékonyságban és teljesítményben is felveszi a harcot a klasszikus megoldásokkal, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény is sokkal nagyobb” – mondta Jankó Árpád, a Terrán GENERON divízió vezetője.

www.terran-generon.hu


Létrehozás időpontja: 2020-11-25 14:20:52
Utolsó módosítás időpontja: 2020-11-25 14:23:03
Cimkék: top, 10, terrán, generon; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7587; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46312