KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Korszerű többrétegű falazatok és kerámia tetőfedések: műszaki megoldások egy kézből

Korszerű többrétegű falazatok és kerámia tetőfedések: műszaki megoldások egy kézből

Online továbbképzés a 2019. november 14-én felvett előadásokból, amely elvégezhető 2020. március 1. és december 31. között

Időtartam: kb. 2,5 óra előadás
MÉK 1 pont (390/2019)

Hogyan tervezzünk szakszerű, korszerű, gazdaságos falazatokat? Melyek a tetőtervezés fő szempontjai a 21. században, hogy otthonunk valóban a benne élők kényelmét szolgálja? Mindezek megtervezéséhez milyen gyártói segítségre számíthatunk? Az online elvégezhető webinárium keretében konkrét példák segítségével sorra vesszük a korszerű falazatok és tetők tervezésének ökölszabályait, a felhasználható segédleteket, de nem hagyhatjuk ki a gazdaságossági szempontokat és a témát érintő hatályos jogszabályi környezet áttekintését sem.

Szó lesz  a falazati és tetőfedő anyagok kiválasztásának szempontjairól, illetve a kerámia homlokzatburkolatok lehetőségeiről újépítés és felújítás során egyaránt. Megismerhetjük, hogy mindehhez a Archicad megújult rendszerében a Wienerberger milyen tervezői segítséget, nem csak a falazatok és tetők esetében, hanem a munkaerőhiány miatt egyre inkább előtérbe kerülő födémszerkezetek kapcsán s. A 2019-ben országszerte
11 helyszínen megrendezett, Budapesten rögzített konferencia célja, hogy "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes, fontos és hasznos tudnivalókat.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 2,5 órányi elődás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 14 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

A videókat megtekintheti itt.

A Korszerű többrétegű falazatok és kerámia tetőfedések: műszaki megoldások egy kézből online képzés tesztje elérhető itt.

További információ kérhető:
 iroda@buildmarketing.hu

T: (23) 611-029


Létrehozás időpontja: 2020-04-21 16:41:22
Utolsó módosítás időpontja: 2020-04-22 20:32:08
Cimkék: wienerberger, oktatás; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8910
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45994