KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Melyik az ország legszebb étterme?

A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap idén első alkalommal hirdetett dizájn és kommunikációs versenyt kifejezetten a vendéglátóiparnak. Különleges belső tereket, hangulatos kerthelyiségeket, egyedi étlapokat, kreatív arculatokat és újszerű weboldalakat keresnek.

A jelöltekre a szakmai zsűri mellett a nagyközönség is leadhatja szavazatait.
Augusztus 8-ig lehet nevezni a Gastro Design versenyre, ahol a cél felhívni a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.

A 6 kategória:
1. ÉTLAP- ÉS ITALLAPDESIGN
2. WEBOLDAL ÉS MOBILOLDAL DESIGN ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁG
3. LOGÓ ÉS GRAFIKUS ARCULAT
4. VENDÉGLÁTÓIPARI KIEGÉSZÍTŐK
5. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR
6. VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – NYITOTT TÉR

Nevezési határidő: augusztus 08. péntek, 18.00
Nevezési díj: 9 900 Ft + áfa / nevezés


A zsűritagok között olyan elismert szaktekintélyek vannak mint Pyka Zsolt, a Városi Tájkép Csoport forma- és tájépítő iparművésze; Ráday Dávid a Hello Woods-tól; Benesch Ferenc, az Ogilvy/Geometry Global kreatívigazgatója; László Árpád, a Robinson Étterem tulajdonosa; Meződi Alice, a Remíz étterem tulajdonosa; Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője; Vágó Ágnes, a Vendég & Hotel melléklet felelős szerkesztője; és Krémer Julianna, a Professional Publishing Hungary művészeti vezetője.
Ki lesz a 2014-es Gastro Design verseny közönségdíjasa? A nevezők ösztönözhetik vendégeiket, hogy jelentkezzenek be Instagramon az adott helyről és töltsenek fel képet #gastrodesign2014 hashtaggel. Fontos, hogy a közönségszavazás díjazása során a zsűri a legtöbbször hashtaggelt vendéglátóegységet fogja díjazni, viszont csak abban az esetben, ha a verseny 6 kategóriájának bármelyikében már adott le nevezést.

A közönségszavazásban minden indulónak biztosítunk egy nyomtatásra kész flyert, melyet csak ki kell tenni, a szavazók pedig értékes vouchereket nyerhetnek.

További információ: http://www.turizmusonline.hu/esemeny/gastro_design_verseny
Légrády Edit, projektmenedzser, e: legradye@ttrend.hu, t: + 36 1 430 4591

 


Létrehozás időpontja: 2014-07-25 09:22:53
Utolsó módosítás időpontja: 2014-07-25 09:22:53

Megtekintések száma: 6910
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42146