KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Milyet, mennyit és mennyiért?

Milyet, mennyit és mennyiért? – Három fontos kérdés, hogy tökéletes tető kerüljön a házra

Tetőépítés vagy -felújítás során sokan nem szánnak kellő időt a tervezésre, ezáltal nem jól mérik fel a szükségleteket, lehetőségeket. A Terrán különböző kalkulátorokkal segíti a tetőépítőket a megfelelő stílus, cseréptípus, kiegészítők megtalálásában, valamint az anyagszükséglet és költségek felmérésében.

Míg a tetőszerkezet formáját nagyban meghatározza az alaprajz, illetve a település építési szabályzata, addig a tetőcserepek formáját és színét tekintve igen széles palettáról válogathatnak a megrendelők. Az építőanyag-gyártó személyiségteszttel segít kiválasztani a legmegfelelőbbet, amelynek keretében csupán néhány egyszerű, rövid kérdésre szükséges válaszolni. 

Míg festés, tapétázás, padlóburkolás esetében laikusok is egyszerűen kiszámolhatják az anyagszükségletet, a tető esetében ennél valamivel bonyolultabb a helyzet. A vállalat mérnök-szaktanácsadó kollégája a tetőrajzok, valamint a méretek alapján kiszámolja a szakszerű kivitelezéshez szükséges elemek (alapcserép, idomcserepek, stb.) és az ajánlott kiegészítők (alátéthéjazat, kúpalátét, hófogó stb.) mennyiségét.

A tetőszerkezet felújítása jelentős beruházással jár, ezért a költségek pontos megtervezése is elengedhetetlen. A cég Tető Kalkulátor alkalmazása a tető és a cserép típusa, továbbá a méretek alapján hozzávetőlegesen meghatározza a várható kiadásokat. A kalkulátor emellett a különböző Terrán tetőcserepek árait is összehasonlítja.

www.terranteto.hu


Létrehozás időpontja: 2020-12-04 13:03:20
Utolsó módosítás időpontja: 2020-12-04 15:43:51
Cimkék: terran, tető, felújítás,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 7224
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46336