KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Novemberi továbbképzés és vizsgák a MÉK-ben

A számos szakmagyakorlói megkeresés miatt a Magyar Építész Kamara úgy döntött, hogy idén utoljára, november 18-án tantermi kötelező továbbképzést tart a biztonsági intézkedések szigorú betartásával.

Jelentkezés kizárólag a tako.mek.hu oldalon keresztül történik, a helyszínen erre nincs lehetőség.

Kérünk mindenkit, hogy csak akkor jelentkezzen a képzésre, amennyiben idén ennek elvégzése elengedhetetlen a jogosultsága megtartásához (erről kizárólag a területi építész kamarák tudnak felvilágosítást adni).

50 főnél több embert nem tudunk fogadni. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a korlátozott létszám miatt nem áll módunkban helyeket fenntartani. Amennyiben a fizetés nem történik meg határidőre, a jelentkezést külön értesítés nélkül töröljük!

2020. július közepétől közel 20 vizsganapot hirdettünk meg, azonban még mindig jelentős számú szakmagyakorlónak van elmaradása a beszámoló vizsgájával. Konzultációt továbbra sem tartunk, a szakmai felkészülést segítő anyagok online elérhetők: https://mek.hu/index.php?menu=Jogosultsagi_vizsgak_es_beszamolok

Már október 14-én meghirdetésre kerültek az ez évi utolsó, novemberi vizsgaidőpontok (november 10. és 12.), hogy mindenkinek kellő idő álljon rendelkezésre a felkészülésre. Decemberben nem lesznek vizsgák. A vizsgákra kizárólag a www.jva.mek.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni A novemberi időpontokra azok jelentkezéseit tudjuk elfogadni:

  • akiknek 2021. január végéig kell a beszámoló vizsgát teljesíteniük, vagy
  • korábbi sikertelen vizsga miatt pótvizsgát kell tenniük.

Amennyiben feliratkozik a Magyar Építész Kamara heti e-mail hírlevelére, folyamatosan kap információkat a legfrissebb kamarai és szakmai hírekről, eseményekről: https://mek.hu/index.php?f=hirlevel#feliratkozas

Kiemelt híreinkről a MÉK facebook oldalán is értesülhet: https://www.facebook.com/magyarepiteszkamara/

2020. október 15.
MÉK Titkárság


Létrehozás időpontja: 2020-10-15 23:56:32
Utolsó módosítás időpontja: 2020-10-15 23:56:32
Cimkék: tako, képzés; Beküldő: Kovács Zsófia
Megtekintések száma: 10071
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=46241