KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

SketchUp Pro 2015

Az EuroSolid Kft. forgalmazásában immár Magyarországon is elérhető a Trimble által gyártott SketchUp Pro 2015-ös változata! Cégünk már másfél évtizede foglalkozik ipari tervezői szoftverek forgalmazásával, oktatásával és támogatásával, hogy ügyfeleink számára gyors és hatékony megoldást nyújtsunk komplex mérnöki feladataik elvégzéséhez.

   A SketchUp Pro szoftver azonban egy újszerű és mindenki számára elérhető 3D-s tervezői megoldást tesz lehetővé. A programot azzal a céllal fejlesztették ki, hogy azok az építész, belsőépítész, tájépítész, bútor-, és formatervező szakemberek, akik szeretnék pontosan, gyorsan és igényesen felrajzolni vagy megszerkeszteni terveiket, de nem engedhetik meg maguknak a drága 3D modellező szoftverek használatát, a Sketchup Pro-val ezt megtehessék.

   Ez a program lehetőséget biztosít minden olyan kreatív elme számára, aki igényesen szeretné bemutatni terveit és alkotásait. A Sketchup Pro ideális eszköz minden szakember számára, aki különféle látványterveken keresztül szeretné bemutatni vagy érzékeltetni elképzeléseit, ötleteit és koncepcióit.

   Felhasználóbarát eszköztárának és kezelőfelületének köszönhetően használata készség szintű ezért bárki könnyedén elsajátíthatja. A szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy hatalmas 3D-s könyvtárral rendelkezik, ráadásul az interneten a SketchUp Warehouse-on keresztül könnyedén és ingyenesen letöltheti a kívánt épületek, bútorok vagy növények már kész modelljeit.

   A SketchUp Pro-val könnyedén létrehozhat és sablonként elmenthet új elemeket 3D-ben, érzékeltetheti anyagukat, elhelyezheti azokat a már kész környezetbe vagy módosíthat a már meglévő tereken, hogy a látvány az Ön elképzeléseit tükrözze. Google Earth adatok segítségével szimulálhat fény-árnyék viszonyokat, amik során megvizsgálhatja, hogy hová esik a fény az év bármely napján és ebből igény szerint összeállíthat egy videót is ügyfelei számára.

   A 3D-s terveken túl a SketchUp Pro egyik bővítményével a LayOut-tal több oldalas dokumentációt vagy prezentációt készíthet modelljeiről méretekkel, megjegyzésekkel, képekkel és fontos információkkal, amik automatikusan frissülnek, ha tervein változtat. A szoftverhez rengeteg bővítmény és alkalmazás társul, amik segítik a gyors és pontos építészeti tervezést, nyílászárók egyedi megjelenését és animálását. Katalógusba rendezhetjük a modellünkben megjelenített bútorokat, tárgyakat, alkotóelemeket vagy növényeket.

   A SketchUp PRO társítható különféle renderelő motorokkal, melyekkel látványos fotórealisztikus képeket vagy 3D panoráma felvételeket készíthet egyszerűen, amik biztosan elnyerik ügyfelei tetszését.

   Egy igazán jó tervezői szoftver utat enged a kreativitás szabad kísérletezéseinek, alkalmazkodik a tervező igényeihez, ezáltal minden szempontból támogatni tudja az alkotói munkafolyamatot. A SketchUp Pro pontosan ezeknek a követelményeknek felel meg.

A www.sketchup.hu honlapunkon bővebben is tájékozódhat a szoftver tulajdonságairól.


Létrehozás időpontja: 2015-09-01 18:02:04
Utolsó módosítás időpontja: 2015-09-01 18:02:04
Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 16317
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=42968